• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Senden kaçmıyorum bebeğim gazabından kaçıyorum gel bakim kollarıma :29::29:
Neden kimsecikler yok burda yaa hem ben seni yanlız bırakırmıyım :16::16::16:

Yok kız gazabım anavatan kan ağlarken biraz keyifsiz oluyosun haliyle :60::60:

Evet bugün doğru düzgün kimse girmedi :53:

aynen kankacım jillian michaels yapıyorum artık bir de squats benim göbek aldı başını gidiyor ya :25: bir anda oldu bir de ya :53:

İyi yapmışsın başlamakla bende bi iyileşeyim ortalığı kırıp geçiricem yazın :27::27::27:
Çok sıkıldım hasta olmaktan ölesiye spor yapmak istiyorum :52::52::52:

valla ya akışta gördüm de emiliyor falan :27:

zaten haftaya benim de bak tiskindim :27:

anavatanın kan ağlamamasının tek yolu var :ssz:

o da işgal :60: :49:

O bende yok siz işgaldesiniz :19:

aynen kankacım jillian michaels yapıyorum artık bir de squats benim göbek aldı başını gidiyor ya :25: bir anda oldu bir de ya :53:

Bende yaptım bi kere belim incelsin diye hareketler kolay görünüyodu ısınmadan yaptım 2 gün belim tutuk gezdim ya la :53:

Kuzum sen öndeki arkadaşa anavatan değince bende totoya ayrı bir ülke demeliyiz ozaman daha büyük ya o açıdan yani yok sen emilim faalan asıl sen iğrençleşiyorsun leydimm dikkatini iple çekerimm :53::53::53::53::52::52::52::52::9::9::9:

valla ya akışta gördüm de emiliyor falan :27:

zaten haftaya benim de bak tiskindim :27:

anavatanın kan ağlamamasının tek yolu var :ssz:

o da işgal :60: :49:

O halde işgal fln olmaz anaların yürekleri dağlanmışken en iyi çözüm tampon :60::60::60:

İyi yapmışsın başlamakla bende bi iyileşeyim ortalığı kırıp geçiricem yazın :27::27::27:
Çok sıkıldım hasta olmaktan ölesiye spor yapmak istiyorum :52::52::52:

çok rahatlatıyor sadece bedensel olarak değil ruhsal olarak da kafan rahatlıyor :16:

O bende yok siz işgaldesiniz :19:

Bende yaptım bi kere belim incelsin diye hareketler kolay görünüyodu ısınmadan yaptım 2 gün belim tutuk gezdim ya la :53:

ilk günler çok acılı oluyormuş zaten ben kadın nasıl nefes alıyor konuşuyor o sıra anlayamadım :60:

ayrıca işgalden kastım gebelikti ya anlamadınız mı :27::27:

çok rahatlatıyor sadece bedensel olarak değil ruhsal olarak da kafan rahatlıyor :16:

ilk günler çok acılı oluyormuş zaten ben kadın nasıl nefes alıyor konuşuyor o sıra anlayamadım :60:

ayrıca işgalden kastım gebelikti ya anlamadınız mı :27::27:

Anladım been :27::27::27:

Isınmadan yaparsan daha bi acılı oluyo vala :52::52::52:

Anladım been :27::27::27:

Isınmadan yaparsan daha bi acılı oluyo vala :52::52::52:

yok kız ben ısındım sabahtan pilates ve squat bile yaptım kafaya koydum eriticem :27:

böyle montumu giyiyorum düğme araları zorluyor koptu kopucak ya :27:

resmini çekicem bi ara :60:

Back
X