• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

çok rahatlatıyor sadece bedensel olarak değil ruhsal olarak da kafan rahatlıyor :16:

ilk günler çok acılı oluyormuş zaten ben kadın nasıl nefes alıyor konuşuyor o sıra anlayamadım :60:

ayrıca işgalden kastım gebelikti ya anlamadınız mı :27::27:

Fazla hareket edemiyorum 1 ay bi geçsin yavaş yavaş başliycam bende :29:
Anladım da gerek yok okadar daha beter gebelik suyu ayrı dert bulantısı ayrı dert :27:

yok kız ben ısındım sabahtan pilates ve squat bile yaptım kafaya koydum eriticem :27:

böyle montumu giyiyorum düğme araları zorluyor koptu kopucak ya :27:

resmini çekicem bi ara :60:

Aferin önmli olan kafaya koymak zaten :1:

Sabahtan bi de o enerjiyi nasıl buldun be :52:

Ben kaçıyorum kızlar bi aşşağı ineyim yaşıyorum diyim gelirim yine :27::27:

Hahahh okumanın sonu yok 2. 3. üni için çalışıyorum tatlım ygs ye :27:

Bizde var vereyim sana soda :29:

Ah sağol tatlm alayım ben onu :52::52::52:

Kesinlikle yok bende düşünüyorum aklımda sosyoloji var sen ne istiyorsun :26:

Gördüm kuzum burdan yazarm diye yazmadım oraya çok fenalardayım

Bi sancıyla uyandım ki sabah 6da ölüyorum sandım su ısıttım falan uyku sersemi koydum karnıma onun sıcaklığıyla uyumuşum vala :50:

Şimdi de var biraz ağrım:14:

Ah yawrum kıyamam ağrılımı geçiyor senin :38:

Gittimde geldimdeee bilee :52::52::52::52:

Fazla hareket edemiyorum 1 ay bi geçsin yavaş yavaş başliycam bende :29:
Anladım da gerek yok okadar daha beter gebelik suyu ayrı dert bulantısı ayrı dert :27:

kamera açıp beraber yaparız artık :60:

Aferin önmli olan kafaya koymak zaten :1:
Sabahtan bi de o enerjiyi nasıl buldun be :52:

sen de göbeğine bakıp bakıp içlenirsen sen de bulursun sana da kalem eteklerin dar gelse senin de montun fırtlasa sen de bulursun :25:

Ah sağol tatlm alayım ben onu :52::52::52:

Kesinlikle yok bende düşünüyorum aklımda sosyoloji var sen ne istiyorsun :26:

Ah yawrum kıyamam ağrılımı geçiyor senin :38:

Gittimde geldimdeee bilee :52::52::52::52:

Şuan aklımda sadece oxford ve harvard var bebeğim bölümü düşünmedim daha muhtemelen IB diploması da gerekecek bölüm düşünecek fırsatım yok anlayacağın :27:
Sosyoloji de güzel bak... :6:

hoşgeldn julii

Hee kuzum fena hem belim hem karnım :18:

Bi bölüm mü izledn hemen be :52::52:

Kadın olmaz zor anacım :31::31:

He ya bi bölüm izledim çirkin çirkin vampirler vardı benim bildiğim vampirler az yağşuklu olurdu :60: :60:

Diğer bölümüde açtım azıcık dolsun takılmadan kalamdan izliyeyim :52::52::52: molalalrda burya geliyorum :52::52::52:

Allah seni inandırsın diziyi bırakıp tuvalete bile diemedim :60: kayıkçının kayığı gibi sallanıyorum anasını satayım :60:

Son düzenleme:
kamera açıp beraber yaparız artık :60:

sen de göbeğine bakıp bakıp içlenirsen sen de bulursun sana da kalem eteklerin dar gelse senin de montun fırtlasa sen de bulursun :25:

Heheheh yüzünü gören cennetlik zaten kızlarla toplu konuşuyoruz biz zaten :37::37:

Back
X