julia ve melekleri

neden canım ne diyorrr

Hemen anlatayim: benimle 5 sene evvel köyden bi cocuk tanismak istemisti, allah var yakısıkli cocuk, onunla görüsüyordum.görüsmemiz 1 ay bile sürmedi yani. O cocugunda arkadaslari ozaman beni msn de eklemislerdi. Hani ayni köylü oldugumuz icin kabul ettim tanisiyorduk zaten hepimiz. Neyse aradan 5 sene gecmis anneannem.gelmis bana diyor ki (tv de bi oyuncuyu o cocuklardan birine benzetmis) zarifinci sen o cocuguda aramisin. Ben böyle dedim.ben kimseyi aramadim onlar beni internetten ekledi yalan konusmasin kimse. Bana diyor ki yok kizim onun ablasi bana dedi sen eklemissin onu hem görüstügün öbür cocukta evlenmis. Anneanne dedim ben kimseyi aramadim kimseyide eklemedim yalan konusmasinlar kendi g.tlerini temize cikarmak icin hem evlendiSe evlendi beni kimse ilgilendirmiyor.
Tamam o cocukla ozaman görüsmem dogru degildi cünkü cocuk seref.. tekiydi bana yapmadigini birakmadi iftira olsun herseyi benim adimi cikarmak icin yapti yani.
Hataliyim evet bunu kabul ediyorum.ama.neden simdi bana gelip böyle diyor? Gercekten cok sinirliyim ve yanina gitmek istemiyorum.. neden yüzüme vuruyor eskiyi?

hımmm yaşlılar düşüncesiz oluyolar biraz tatlımm senın kırılacagını yanlıs anlayacagını düşünemiyor işte ne duyduysa doğru sanıp sana yükleniyor :26: boşver takma kafana üstünden 5 yıl geçmiş evlenmiş vs. eğer yine bu konuaları açarsa kızarsın üzüldüğünü falan söylersin takılma bu kadarrrr

Haklisin düsüncesiz oluyorlar ama insan bi düsünür bisey söylemeden önce. Benim kirilgan bir yapim oldugunu en iyi o biliyor. Tam ben yeni bir sayfa acmisken ve eskiyi birazda olsa beynimin en arka kösesine koymusken bir laf hepsini geri getiriyor iste ben cok pismanim yaptiklarimdan zaten vicdan azabi cekiyorum bide baskalari gelmesin üstüme

Son düzenleme:

Cnm gecmiste ne yasadin bilmiorum ama uzme artik kendini kulaklarini tıkaaa herkese

Cnm gecmiste ne yasadin bilmiorum ama uzme artik kendini kulaklarini tıkaaa herkese

Deniyorum cnm yüzüm gülsede kalbim kan agliyor. Ve ben biliyorum ki gecmisteki olanlar ömür boyu karsima cikicak

Beni dinledigin ve moral verdigin icin cok tesekkür ederim cnm burasida olmasa napardim ben bilmiyorum

işte gidiyorum, Birşey demeden

Son düzenleyen: Moderatör:
Deniyorum cnm yüzüm gülsede kalbim kan agliyor. Ve ben biliyorum ki gecmisteki olanlar ömür boyu karsima cikicak

Beni dinledigin ve moral verdigin icin cok tesekkür ederim cnm burasida olmasa napardim ben bilmiyorum

her zaman gel cnm biz burda neler atlattık stil az derdimi dinlemedi dilşah az dinlemedi beniiii

[[video=youtube;tz-tBUkXm_8]http://www.youtube.com/watch?v=tz-tBUkXm_8[/video]
:s sz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Dışarısı hiç bana göre değil ev gibisi var mı ya

AYaklarım ağrıdı gez gez gez

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…