çok güzel cnaım güle güle giy
Dertlesecek birini ariyorum
sagol cnmçok güzel cnaım güle güle giy
ne olduuuu
sagol cnm
Of tatlim ya anneannem.moralimi bozdu hemen gelir gelmez..
neden canım ne diyorrr
Hemen anlatayim: benimle 5 sene evvel köyden bi cocuk tanismak istemisti, allah var yakısıkli cocuk, onunla görüsüyordum.görüsmemiz 1 ay bile sürmedi yani. O cocugunda arkadaslari ozaman beni msn de eklemislerdi. Hani ayni köylü oldugumuz icin kabul ettim tanisiyorduk zaten hepimiz. Neyse aradan 5 sene gecmis anneannem.gelmis bana diyor ki (tv de bi oyuncuyu o cocuklardan birine benzetmis) zarifinci sen o cocuguda aramisin. Ben böylededim.ben kimseyi aramadim onlar beni internetten ekledi yalan konusmasin kimse. Bana diyor ki yok kizim onun ablasi bana dedi sen eklemissin onu hem görüstügün öbür cocukta evlenmis. Anneanne dedim ben kimseyi aramadim kimseyide eklemedim yalan konusmasinlar kendi g.tlerini temize cikarmak icin hem evlendiSe evlendi beni kimse ilgilendirmiyor.
Tamam o cocukla ozaman görüsmem dogru degildi cünkü cocuk seref.. tekiydi bana yapmadigini birakmadi iftira olsun herseyi benim adimi cikarmak icin yapti yani.
Hataliyim evet bunu kabul ediyorum.ama.neden simdi bana gelip böyle diyor? Gercekten cok sinirliyim ve yanina gitmek istemiyorum..neden yüzüme vuruyor eskiyi?
Haklisin düsüncesiz oluyorlar ama insan bi düsünür bisey söylemeden önce. Benim kirilgan bir yapim oldugunu en iyi o biliyor. Tam ben yeni bir sayfa acmisken ve eskiyi birazda olsa beynimin en arka kösesine koymusken bir laf hepsini geri getiriyor istehımmm yaşlılar düşüncesiz oluyolar biraz tatlımm senın kırılacagını yanlıs anlayacagını düşünemiyor işte ne duyduysa doğru sanıp sana yükleniyor :26: boşver takma kafana üstünden 5 yıl geçmiş evlenmiş vs. eğer yine bu konuaları açarsa kızarsın üzüldüğünü falan söylersin takılma bu kadarrrr
Haklisin düsüncesiz oluyorlar ama insan bi düsünür bisey söylemeden önce. Benim kirilgan bir yapim oldugunu en iyi o biliyor. Tam ben yeni bir sayfa acmisken ve eskiyi birazda olsa beynimin en arka kösesine koymusken bir laf hepsini geri getiriyor isteben cok pismanim yaptiklarimdan zaten vicdan azabi cekiyorum bide baskalari gelmesin üstüme
Cnm gecmiste ne yasadin bilmiorum ama uzme artik kendini kulaklarini tıkaaa herkese
Bugün bizden baska kimse yok cnm
Deniyorum cnm yüzüm gülsede kalbim kan agliyor. Ve ben biliyorum ki gecmisteki olanlar ömür boyu karsima cikicak
Beni dinledigin ve moral verdigin icin cok tesekkür ederim cnmburasida olmasa napardim ben bilmiyorum
Gitme dunyam donsun donsun.......gerisi aklima gelmedi eylulllllişte gidiyorum, Birşey demeden
Nerelerde geziyon zilliDışarısı hiç bana göre değilev gibisi var mı ya
AYaklarım ağrıdı gez gez gez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?