julia ve melekleri

[video=youtube;p4lTE6qjw0Y]http://www.youtube.com/watch?v=p4lTE6qjw0Y[/video]

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin burcun ne? Kararsizlik cok kötü yaww bende bu islere gelemem

İkizler değilim

Aslında burcuma ters bi yönüm bu oğlağım ben Ama fena kararsızın tekiyim illaki birinden akıl almam lazım.Hele bizim osman (gerçek adı değil ) anlar bu abuk işlerden.Bide yok böyle niye aldın bunun burası kullanışsız şöyle alaydın lafı edeceğini bildiğimden bide ona sorayım dedim.Olmadı bide onla gideriz bu adam mı beni böyle yaptı acaba

İşi bilmiyor seninki..

Alacak bir kırbaç, köpeği yapacak seni

senin osman bayagi bilgiliymis. Resim cekip gõnderseydin ona göre alirdin bende senin gibiyim kararsizim ve birinden akil almaliyim.

İşi bilmiyor seninki..

Alacak bir kırbaç, köpeği yapacak seni

Kızım aniden ne çıkıyorsun be korktum insan bi öksürür aksırır

Şikerim o kadar bilmesin işi o kadar bilirse akla zarar

Sen kimden yanasın

Son düzenleme:
senin osman bayagi bilgiliymis. Resim cekip gõnderseydin ona göre alirdin bende senin gibiyim kararsizim ve birinden akil almaliyim.

Şimdi yollayacağım ama beraber gitsek daha iyi olacak gibi çok meraklı ya annesine neler alıyor.En son mutfak robotu alıyordu zor tuttum allahını seversen bi dur diye

Kızım aniden ne çıkıyorsun be korktum insan bi öksürür aksırır

Şikerim o kadar bilmesin işi o kadar bilirse akla zarar

Sen kimden yanasın

Şikerim derken şekerim m demek istedin yoksa herhangi bir eylemden m bahsettin pislik seni

Benim senden yana olmadığım kesin Bunu beni tolinin eline vermeden önce düşünecektin kahperengi seni !

Hahahaha ama yinede bulmuss dimi

Alp er tungayı bulmuşluktan saymıyorum ben

Bak geldi bişi yaptı ya da yazdı yine kayboldu.Bir saat sonra gelir yine aynısını yapar.Millet varken ortalıkta olmaz.Sonra boş topiğe gelir burad akimse yok niye yok niye gelmiyorsunuz diye atarlanır

Şimdi yollayacağım ama beraber gitsek daha iyi olacak gibi çok meraklı ya annesine neler alıyor.En son mutfak robotu alıyordu zor tuttum allahını seversen bi dur diye
sen 2.kisisin bunu duydugum..benim.bi arkadasin esi de evdeki masa örtüsünü, dekorlarin yerini degistiriyormus hanimi bilmezmis o isleri onun koydugu yerlerde daha güzel duruyormus sen bunun iyi yönünü gör cnm sen ugrasmazsin cok o islerle

Şikerim derken şekerim m demek istedin yoksa herhangi bir eylemden m bahsettin pislik seni

Benim senden yana olmadığım kesin Bunu beni tolinin eline vermeden önce düşünecektin kahperengi seni !

Allah ne etmesin yarıldım şuan hiiiç aklıma gelmedi diğer türlüsü sen yazarken bile ne diyor bbu be dedim son anda jetonum şangıradı oysa ben onu şekerimi yumuşatmak için şaptım her şeyim pis benim ya

Tolin iyi ya ana seni pamuklara saracaktı eline verdim derken

Bugün biz yalnizdik zaten biraz dertlestik.. gecen bi topige gittim bi baktim o da orda birden karsima cikti heryere yetisiyor masallah

Biraz can sıkıcı bir durum her şeye burnunu sokuyor.Mutfağın rengi kırmızı olsun diyorum misal yok bence beyaz daha iyi olur diyor.Her şeyde bi fikri var.Bu kadarı biraz fazla neyse ben ona bi höyt diyorum susuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…