Nerelerde geziyon zilli
heee su meseleÖff annemin işleri çatal bıçak takımı alalım sana dedi,çıktık.Kafama göre bişey de bulamadım.O avm senin bu avm benim
Bana göre işler değil bu işler
heee su meseleanneler iste almadinmi bisey?
Senin burcun ne? Kararsizlik cok kötü yawwBen kararsız safinazın tekiyim katoğu aldım bizimkinede göstericem o benden daha iyi anlıyor
Eylülll şarkılarda yaşayan kadın
Siz hala limonimisiniz :26:
Senin burcun ne? Kararsizlik cok kötü yawwbende bu islere gelemem
eylül sarkilarin efendisi
Biz bi kelime söylesek hemen sarki bulur
İkizler değilim
Aslında burcuma ters bi yönüm bu oğlağım benAma fena kararsızın tekiyim illaki birinden akıl almam lazım.Hele bizim osman (gerçek adı değil ) anlar bu abuk işlerden.Bide yok böyle niye aldın bunun burası kullanışsız şöyle alaydın lafı edeceğini bildiğimden bide ona sorayım dedim.Olmadı bide onla gideriz bu adam mı beni böyle yaptı acaba
İkizler değilim
Aslında burcuma ters bi yönüm bu oğlağım benAma fena kararsızın tekiyim illaki birinden akıl almam lazım.Hele bizim osman (gerçek adı değil ) anlar bu abuk işlerden.Bide yok böyle niye aldın bunun burası kullanışsız şöyle alaydın lafı edeceğini bildiğimden bide ona sorayım dedim.Olmadı bide onla gideriz bu adam mı beni böyle yaptı acaba
İşi bilmiyor seninki..
Alacak bir kırbaç, köpeği yapacak seni
Geçen dedim bağa alp er tunga buldu bula bula beceriksiz kadın
senin osman bayagi bilgiliymis. Resim cekip gõnderseydin ona göre alirdin bende senin gibiyim kararsizim ve birinden akil almaliyim.
Kızım aniden ne çıkıyorsun be korktuminsan bi öksürür aksırır
Şikerim o kadar bilmesin işi o kadar bilirse akla zarar
Sen kimden yanasın
Hahahahaama yinede bulmuss dimi
Şimdi yollayacağım ama beraber gitsek daha iyi olacak gibiçok meraklı ya annesine neler alıyor.En son mutfak robotu alıyordu zor tuttum allahını seversen bi dur diye
Şikerim derken şekerim m demek istedin yoksa herhangi bir eylemden m bahsettin pislik seni
Benim senden yana olmadığım kesinBunu beni tolinin eline vermeden önce düşünecektin kahperengi seni !
Alp er tungayı bulmuşluktan saymıyorum ben
Bak geldi bişi yaptı ya da yazdı yine kayboldu.Bir saat sonra gelir yine aynısını yapar.Millet varken ortalıkta olmaz.Sonra boş topiğe gelir burad akimse yok niye yok niye gelmiyorsunuz diye atarlanır
sen 2.kisisin bunu duydugum..benim.bi arkadasin esi de evdeki masa örtüsünü, dekorlarin yerini degistiriyormus hanimi bilmezmis o isleri onun koydugu yerlerde daha güzel duruyormus sen bunun iyi yönünü gör cnm sen ugrasmazsin cok o islerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?