julia ve melekleri

Ney pekii yawrucan :26:

ahahah ay salaklığım üzerimde bu gece anladım şu çimler
hayata :26::26:

evet bundan emınım zaten ben bırakmam dıye bu rahatlıklar yook ayrılrsa bir üzüntüm korkum olmaz kalbimde vicdanımda rahat ama o benı zorluyo sabrımı sınırımı cinnet anımı beklıyor sanki

ben bıle kendıme ınanamıyorum

Her ne konuştunuz bilmiyorum ama jagın dediğinin altına imzamı atarım.

Kaybetme korkusu olmayan insan yakar yıkar.O korkuyu salmak gerek o yüreğe

ooo bu onu biliyorsa gerçekten işin zor sen böyle birşey olduğunda artık bitti senin saygısızlıklarını çekmek için gelmedim bu dünyaya diye bi çıkış bak nasıl değişme göstericek ama dayanman lazım biraz

Sert tarafını artık göster.Yoksa bunun sonu gelmez.Hep böyle devam eder

Onu kaybetmekten korkmayarak.

ahh işte öyle değil ben baş kaldırınca da sen değiştin soğudun yok sevmiyosun yok başka biri mi var oluyo :26:

ahh işte öyle değil ben baş kaldırınca da sen değiştin soğudun yok sevmiyosun yok başka biri mi var oluyo :26:

başka biri yok ama böyle bana saygısı olmayan birinide istemiyorum diceksin korkmıcaksın emin ol dönücektir pişman olarak sen güçlü durmuyosun belliki

Desin demesinden niye çekiniyorsun.Bırak öyle düşünsün az tutuşur.Korkar

erkek mi kalktın erken mi ayırt edemedim erkek görünümlü

Ay ben daha yazmayayım mı napayım saçma sapan yazıyorum ayol

başka biri yok ama böyle bana saygısı olmayan birinide istemiyorum diceksin korkmıcaksın emin ol dönücektir pişman olarak sen güçlü durmuyosun belliki

pişman oluyo zaten canım deliriyo pişşmanlıktan hemde sözler yemınler sonraaaaa yine aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…