julia ve melekleri

kızlar ben cıkıorum çok uykum geldiiiiiii

iyiii geceler

daha yazardım da dizi izleme saatim geldi sonra görüşürüz kızçeler

sen o işi yap bakalım nefret edecek mi ağzı açık kalır sen kapatmak zorunda kalırsın

dene diosunyaniii

kırmızı ruj saçlarımda simsiyah deri topuklu ayakkabı veyırtık corap saçlarrrrrr vahşi dağınık

Ahahah ben çağırmıştım sizi bensiz sohbet etmişsiniz gitmişsiniz hiç yakışıyormu

Bensizde jartiyerli çoraplı seksili konuşuluyormuş bana atmayın hep suçu sizin içinizde de var işte

Bensizde jartiyerli çoraplı seksili konuşuluyormuş bana atmayın hep suçu sizin içinizde de var işte

kız gece eger telin falan olsaydı msj atacaydımmm sanaaa gel cabık dieee jartiyer çoraplarını yırtıp vahşiolcazz kırmızı ruj siyah makyaj

kız gece eger telin falan olsaydı msj atacaydımmm sanaaa gel cabık dieee jartiyer çoraplarını yırtıp vahşiolcazz kırmızı ruj siyah makyaj

İşte hep bu yüzden bensiz jartiyerli konuşmuşsunuz olmaz bi daha zinhar yapmayın yoksa kellenizi alırım
Hem cagiruyon hemde kayboluyor ortaliktan günaydin

Hiç hemen suçla hiç bağrına basma

Dip not: ben sizin yazdığınızı yeni gördüm nerede bu kızlar diyordum gittim yoklar geldim yoklar

Culya sen niye yazı şeyini değiştirdin karakterini bunu hiç beğenmedim ben onceki daha iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…