julia ve melekleri

Yoo başka sayfalarda sorun yok sadece facede virus mu kaptım naptım neyse sonra ilgilenirim.

9. sezon oynuyor canım şuan.1 hafta oldu işte 3 sezon yedim ben bu hızla 2 hafta sonra bitirirm o zaman ne yapacağım

Sen izleyip bitirde baska dizi bulursun seyredecek
Kardesimde kac gündür yaprak dökümünü izliyor saaatlerce

wuhhuuu heyecanlimisin? Ilk bulusmami?
hem de nasıl kaynanam gelse böle heyecan yapmam
Hasta olan teyzesimi yawru kuş :26::26:

evet cnm düşün o halde kadın gelecek çok merak ediomus beniiii bende gel dedim

sanırım önümüzde ki haftasonu gelir ama ben anca temizlerim çalışıorum yaaa bekar evi sonuctaaa öle çok temiz değil kadının mikrop kapmaması gerek kıyamam yaaa ondan biraz temizleyeyim dedimm

tatli heyecan bunlar cok isin var mi daha? Demek o da seni cok görmek istyior ki hasta hasta geliyor..ne güzel

Temizle temizle bir de şık bir hediye al yawrukuş

dizileri siradan izliyor tekrar iste.. oo cnm sen kpssye calis en iyisi

Çalışmam lazım biliyorum ama öyle bi nefret ettim ki Hiç yanaşmak dahi istemiyorum.Ben bundan onceki kpss de elimden geleni yaptım atanmam gerekirken devletin saçma salak politikaları yüzünden kadro açılmadı ve atanamadım şimdi öyle böyle değil çok soğudum

Üzüldüm bak simdi atanamana anliyorum seni zaten birseyi tam elde ettim dersin birsey araya girip bozar.. allah kolaylik versin soguman cok normal..

evet nasıl giyinio bilmiorum meselaaa aynen mesela şık bir vazo alabilirim :13:

Benimde aklımdan güzel bir vazo geçti ama el yapımı bir şeylerde olabilir eskiler sever öyle şeyleri güzel bir el yapımı masa örtüsü ne bileyim havlular bunlarda olabilir.Bi objede olabilir biraz antonyodan bilgi al hangi renkleri sever evde nasıl objelerden hoşlanır.

Üzüldüm bak simdi atanamana anliyorum seni zaten birseyi tam elde ettim dersin birsey araya girip bozar.. allah kolaylik versin soguman cok normal..

Sağol canım benim inşallah hakkımızda hayırlısı olur

Nerede gördüm ben ya englısh home'da sanırım çok güzel şeyler var bence oralara bi bak culya

antonyo anlamaz senden yardım alcam ben senden güzel fikirler çıkacağına eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…