wuhhuuufacen olunca face gel zeynomm gezmedim cnm direk antonyoya gittimm evi topladım biraz yarında temizlik yapmam lazım orda teyzesi gelcek beni görmeeyee
Yoo başka sayfalarda sorun yok sadece facede virus mu kaptım naptım neyse sonra ilgilenirim.
9. sezon oynuyor canım şuan.1 hafta oldu işte 3 sezon yedimben bu hızla 2 hafta sonra bitirirm o zaman ne yapacağım
hem de nasıl kaynanam gelse böle heyecan yapmamwuhhuuuheyecanlimisin? Ilk bulusmami?
Hasta olan teyzesimi yawru kuş :26::26:
Sen izleyip bitirde baska dizi bulursun seyredecek
Kardesimde kac gündür yaprak dökümünü izliyor saaatlerce
hem de nasıl kaynanam gelse böle heyecan yapmam
evet cnm düşün o halde kadın gelecek çok merak ediomus beniiii bende gel dedim
sanırım önümüzde ki haftasonu gelir ama ben anca temizlerim çalışıorum yaaa bekar evi sonuctaaa öle çok temiz değil kadının mikrop kapmaması gerek kıyamam yaaa ondan biraz temizleyeyim dedimm
hem de nasıl kaynanam gelse böle heyecan yapmam
evet cnm düşün o halde kadın gelecek çok merak ediomus beniiii bende gel dedim
sanırım önümüzde ki haftasonu gelir ama ben anca temizlerim çalışıorum yaaa bekar evi sonuctaaa öle çok temiz değil kadının mikrop kapmaması gerek kıyamam yaaa ondan biraz temizleyeyim dedimm
Yaprak dökümünü nereden bulmuş ayol.Yok izlemem kpss çalışacağım geç bile kaldımda.Temelim var diye durdum bakalım
Temizle temizle bir de şık bir hediye al yawrukuş
dizileri siradan izliyor tekrar iste.. oo cnm sen kpssye calis en iyisi
hediye de mi alayım ay hiç aklıma gelmedi ne alsam acaba :26:
Çok kişisel bir şey alma,tanıdığın biri değil daha genel bi hediye al.Evi için şık bi obje olabilir.
Üzüldüm bak simdi atanamanaÇalışmam lazım biliyorum ama öyle bi nefret ettim kiHiç yanaşmak dahi istemiyorum.Ben bundan onceki kpss de elimden geleni yaptım atanmam gerekirken devletin saçma salak politikaları yüzünden kadro açılmadı ve atanamadım şimdi öyle böyle değil çok soğudum
evet nasıl giyinio bilmiorum meselaaa aynen mesela şık bir vazo alabilirim :13:
Üzüldüm bak simdi atanamanaanliyorum seni zaten birseyi tam elde ettim dersin birsey araya girip bozar.. allah kolaylik versin soguman cok normal..
Benimde aklımdan güzel bir vazo geçti ama el yapımı bir şeylerde olabilir eskiler sever öyle şeyleri güzel bir el yapımı masa örtüsü ne bileyim havlular bunlarda olabilir.Bi objede olabilir biraz antonyodan bilgi al hangi renkleri sever evde nasıl objelerden hoşlanır.
Ay yawrular ben bi yarım saatliğine kaçayım bi bölüm daha izliyeyim
Wooooowww
sen mi yaptin bunlariiiiii
Amman allahım bunlar ne güzel şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?