julia ve melekleri

iyidir ne olsun 2 bebe var onlarla uğraşıyom arada buraya takılıyom öle sen napıyosun dicektim ama başkasına demişin bile okuyon galiba ama ne okuyon bakim

Hahhah arkeoloğum canım ben normalde işimi yapıyorum bu 3.üni için hazırlık işte bakalım ayy allah bağışlasın kuzucuklarıı nerdensin sen

persephone anacım 1i okudun 2 yide 3 de bune kıız hiç mi bitmez bu akıl yok akıl mı arıyon

Beyin bedavaaa hahah
Yok bebeğim..
Seneye konservatuara geçeceğim 2.üni o oluyor bir tane de yurt dışında uzaktan eğitim programına başlayacağım oxford ya da harvard bakalım hangisi kısmetse oda 3. kendini geliştirmenin sonu yok hayatım hiç bir zaman doydum diyemem

hakkında hayırlısı haklısın insanın kendini geliştirmesinin sonu olmaz bekarsın galiba yaş kaç canım

hakkında hayırlısı haklısın insanın kendini geliştirmesinin sonu olmaz bekarsın galiba yaş kaç canım

22 Canım ben bekar evlilerdenim erkek arkadaşımla yaşıyorum yarın 2. yılımız doluyor hayırlısıyla Senin yaş kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…