Ben derim ki son dakika da aceleye getirme şimdiden düşün, bul.
geçen oturduk eşimle bak bak begenemedik bütün isimlere bi kulp buldum ben :)))))
yookkk olmuyoorr begenemiyoruummm hepsine bi kulp takıyorum arkadaş nolucak bu halimmm
asya - ayda
asya - mina
asya - dila
asya - sahra
asya - nil
asya - doğa
bunlar nasıl kuuzm
Bende simdiden isim begeniyorum cocuklarim icin..ama bakalim kisnet olucakmi o isimleri koymakKendi bebeğin olunca en iyisini arıyorsun bir kulp buluyorsun canım öyle oluyor. Benim gibi yapacaksın daha bekarlığından isimleri bulacaksın
Bende simdiden isim begeniyorum cocuklarim icin..ama bakalim kisnet olucakmi o isimleri koymakhani derler ya bazi cocuk ismiyLe gelir diye.. mesela ben ve kardesimle kendi ismimizle gelmisiz
Kendi bebeğin olunca en iyisini arıyorsun bir kulp buluyorsun canım öyle oluyor. Benim gibi yapacaksın daha bekarlığından isimleri bulacaksın
benimde hazırdı kıss bak ilk kız olursaasya koycaz demiştik ohh mis gibi oldu bunuda erkk olsa kaan koyucaktık şimdi buda kız olunca işler değişti
Insallah cnmValla ben şimdiden buldum çok kararlıyımKoymak için elimden geleni yaparım ilerde Hem isim hakkı annenin
Bekarlığımdan karar verdim. İnşallah rabbim kısmet eder ileride
asya - ayda
asya - mina
asya - dila
asya - sahra
asya - nil
asya - doğa
bunlar nasıl kuuzm
Julim işte avatarların
Eki Görüntüle 997099
Eki Görüntüle 997102
Eki Görüntüle 997100
Eki Görüntüle 997101
Kız oldu madem kaane yap bunu dayabancılık çekme
Insallah cnmama sunu biliyorum ki 2 isim koyucam beybilerime
Insallah cnmama sunu biliyorum ki 2 isim koyucam beybilerime
sen harikasın kuzum
ahahahahahhhhh mantıklıııı :))))))))))))))))) yok ben hatcik koycam bunun adını aramızda kalsındaki hatcikten
ahahahahahhhhh mantıklıııı :))))))))))))))))) yok ben hatcik koycam bunun adını aramızda kalsındaki hatcikten
Ben birer tane buldum içime de çok sindi allahım kısmet etsin de koyayım inşallah
amiinnn inşallahhhhh kuzumm sen ne isim koycan bakimm
nicom bu kız sarı gacı esmer yap bunu nolur
amiinnn inşallahhhhh kuzumm sen ne isim koycan bakimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?