julia ve melekleri

geçen oturduk eşimle bak bak begenemedik bütün isimlere bi kulp buldum ben :)))))

Kendi bebeğin olunca en iyisini arıyorsun bir kulp buluyorsun canım öyle oluyor. Benim gibi yapacaksın daha bekarlığından isimleri bulacaksın

Kendi bebeğin olunca en iyisini arıyorsun bir kulp buluyorsun canım öyle oluyor. Benim gibi yapacaksın daha bekarlığından isimleri bulacaksın
Bende simdiden isim begeniyorum cocuklarim icin..ama bakalim kisnet olucakmi o isimleri koymak hani derler ya bazi cocuk ismiyLe gelir diye.. mesela ben ve kardesimle kendi ismimizle gelmisiz

Bende simdiden isim begeniyorum cocuklarim icin..ama bakalim kisnet olucakmi o isimleri koymak hani derler ya bazi cocuk ismiyLe gelir diye.. mesela ben ve kardesimle kendi ismimizle gelmisiz

Valla ben şimdiden buldum çok kararlıyım Koymak için elimden geleni yaparım ilerde Hem isim hakkı annenin

Bekarlığımdan karar verdim. İnşallah rabbim kısmet eder ileride

benimde hazırdı kıss bak ilk kız olursaasya koycaz demiştik ohh mis gibi oldu bunuda erkk olsa kaan koyucaktık şimdi buda kız olunca işler değişti

Kız oldu madem kaane yap bunu da yabancılık çekme

Valla ben şimdiden buldum çok kararlıyım Koymak için elimden geleni yaparım ilerde Hem isim hakkı annenin

Bekarlığımdan karar verdim. İnşallah rabbim kısmet eder ileride
Insallah cnm ama sunu biliyorum ki 2 isim koyucam beybilerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…