• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

geçen oturduk eşimle bak bak begenemedik bütün isimlere bi kulp buldum ben :)))))

Kendi bebeğin olunca en iyisini arıyorsun bir kulp buluyorsun canım öyle oluyor. Benim gibi yapacaksın daha bekarlığından isimleri bulacaksın :23::23::23: :60:

yookkk olmuyoorr begenemiyoruummm hepsine bi kulp takıyorum arkadaş nolucak bu halimmm:16::16::16:

asya - ayda

asya - mina

asya - dila

asya - sahra

asya - nil

asya - doğa

bunlar nasıl kuuzm :16:

Kendi bebeğin olunca en iyisini arıyorsun bir kulp buluyorsun canım öyle oluyor. Benim gibi yapacaksın daha bekarlığından isimleri bulacaksın :23::23::23: :60:
Bende simdiden isim begeniyorum cocuklarim icin..ama bakalim kisnet olucakmi o isimleri koymak :1: hani derler ya bazi cocuk ismiyLe gelir diye.. mesela ben ve kardesimle kendi ismimizle gelmisiz :9:

Bende simdiden isim begeniyorum cocuklarim icin..ama bakalim kisnet olucakmi o isimleri koymak :1: hani derler ya bazi cocuk ismiyLe gelir diye.. mesela ben ve kardesimle kendi ismimizle gelmisiz :9:

Valla ben şimdiden buldum çok kararlıyım :kkk::kkk: Koymak için elimden geleni yaparım ilerde :kkk: Hem isim hakkı annenin :17::17:

Bekarlığımdan karar verdim. İnşallah rabbim kısmet eder ileride :emir_bebek:

benimde hazırdı kıss bak ilk kız olursaasya koycaz demiştik ohh mis gibi oldu bunuda erkk olsa kaan koyucaktık şimdi buda kız olunca işler değişti:1::1::1::1:

benimde hazırdı kıss bak ilk kız olursaasya koycaz demiştik ohh mis gibi oldu bunuda erkk olsa kaan koyucaktık şimdi buda kız olunca işler değişti:1::1::1::1:

Kız oldu madem kaane yap bunu da :1::1: yabancılık çekme :37:

Valla ben şimdiden buldum çok kararlıyım :kkk::kkk: Koymak için elimden geleni yaparım ilerde :kkk: Hem isim hakkı annenin :17::17:

Bekarlığımdan karar verdim. İnşallah rabbim kısmet eder ileride :emir_bebek:
Insallah cnm :31: ama sunu biliyorum ki 2 isim koyucam beybilerime :16:

nicom bu kız sarı gacı esmer yap bunu nolur :52::52:

ahahahahahhhhh mantıklıııı :))))))))))))))))) yok ben hatcik koycam bunun adını aramızda kalsındaki hatcikten :52::52::52::52::52:

ahaha :1::1: kız haticelerin soyu tükendi artık devir modern isim devri :27::27:

Back
X