Bende ki sarki antonyo ile bnm sarkim cnm
kızzz piyonn nerelerdesinn senn yahu...görünce slm vermekk istedimm bacımmm
antonyo deme bana. topunun köküne kibrit suyubenim ex in sevgilisi varmış hem kıskandım hem üzüldüm hemde iyi olmuş dedim. bi karışığım bugün
biz seni daha çooook özledikkk balım ne var ne yok
AHHH be cnmmm yaaa ne denir ki şimdi bunaaa cok eminim bunaaa
bende karmaşıgım bu aralar alttan almayı basaramıorum hiç
canım inşallah bu süreci en kıza zamanda aşıcaksınız
julim bak sana ne dicem benım tontonyo ile uludağa gelmek istiyoruz 8-9-10 şubatta
tavsiye edeceğin otel felan varmı
biz seni daha çooook özledikkk balım ne var ne yok
yazdım bebeğim neyin olup olmadığını karışığım ben :44:
selam arkadaşım. hayırdır senin ne derdin var?dünyanın düzeni bu kadar bozulmuşken karma karışık olmayan kaldımı arkadaslar.. hep bir sıkıntı stres üzüntüüü
senin neyin var canım? ben hayatta şunu anladım deveye diken insana ..(sevmeyen) yaranır bu yüzden kimseye acımayacaksın. Yoksa ağızlarına edebi bulur baştacı yaparlar. Sen sana yapılanları kaldırabilecek kadar güçlüysen onalrda güçlü. Kimse tek başına çekmek zorunda değil hiçbişeyi bu yüzden relax ol.
Bu arada konuyu bilmiyırum ve demiştim başından kafam karışık diye. Sen yinede kendi bildiğini yap
cnm uludağdaki bütün oteller iyidir ben şimdi duygusalım antonyo yanımda olsa cadırda bile konaklarım onunlaaa
sevdiğin yanındaaaa ne güzel için rahat olsun 4 yıldızlı ottelerin hepsi iyi
ama bizim yanımızda 2 tanede eşşek sıpası olucak
canım bak sen bu konuyla ilgili hep gel gitler yaşıyordun
bunu duydun en azından artık bir karar aldın içinden olmıcak diceksin
bırak üzülme bişey olmuyorsa daha iyisi olacaktır yada rabbim olmasını istemiyordur
sakın üüzülme hayata bize ne süprizler hazırlıyor hiç bilemeyiz kuşummm
bnm antonyo ile problemlerimiz var ama aşıcaz cnmmm inşallah
daaa işte bnm yüreğim kaldırmıo heyecanı fazlaaa antidepresan mı alsam die bile düşündüm fakat çalışıorum antidepresanlar uyku yapıomus
kuzu sen evlimiydin?
ayrıca seviyorsan aşarım diyorsan şunu bil kimin derdi yok ve kimbilir neler yaşıyorlar. abzen herşeyide dert etmemek lazım. dertsiz başımıza dert almamak lazım. bazı şeyler gülüp geçilecek kadar basit aslında..
juliam sen baska seylerle kafanı mesgul etmeye calış . birseylerle oyalan inan bu iyi geliyor. evlenmeden önce bizimde sıkıntılarımız oldu bende cok kafama takarım büüyütürüm olayları. olmayan birseyi oldu sanıp üzülürdüm. ama inan erkekler bu sefer daha cabuk sıkılıyorlar kafaları karısıyor.
juliam sen baska seylerle kafanı mesgul etmeye calış . birseylerle oyalan inan bu iyi geliyor. evlenmeden önce bizimde sıkıntılarımız oldu bende cok kafama takarım büüyütürüm olayları. olmayan birseyi oldu sanıp üzülürdüm. ama inan erkekler bu sefer daha cabuk sıkılıyorlar kafaları karısıyor.
ehehehe romantizim nerde kaldı beaaa odaa kitle onları
keşke yanlız gidebilseydiniz cnmmm çok bambaska olurdu o zaman
evet canım aynen öyle gel-git ler ama sonunda hep çıkmaz yollar oldu sonu. onda bişeylerin bitmediğini bilmek bana güven veriyordu ama şimdi bittiğini duyunca kesip ataamdım o kolu hemen sadece canım yandı. olmayacaksada Allaha bıraktım umarım tez zamanda güzel mutluuklar yaşarımda kimseninkiyle üzülmeme gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?