işleri cok yogun kiii cnmmmm ben biraz sıkmasam iyi olcak onu
bazen bende istemeden bunaltıorum sanırım butun sucu da ona yuklemek istemiorum tabiiii onunda haksız yerleri cok ama bendee de vardır illa kiii
Canım nasılsın daha iyi misin barıştınız mı :)
kuzum bugün pazartesi işler yoğun..artık buradasın nasılsa görüşürüz bebeğimm..
ben iyiyimm herşey aynı..
hala bebek yapmayı beceremedimm ona uğraşıyorummm
SelaaaaaaaamGünüm var bugün giyindim süslendim püslendimm gitmeden bir bakayım dedimm..Haftanız hayırlı olsun canlarım Günler pastalar hamur işleri derken 2 kilo almışım bu arada Söz vermiştim kendime bu hamileliğimde çok kilo almayacaktım yine iştahım canavar boyutuna ulaştı
canıım benim önce mutlu huzurlu ol Rabbim bebekle taçlandırı zaten. öyle düşünme inşallah olur canım belki 2013 üç ün son golü olur size
SelaaaaaaaamGünüm var bugün giyindim süslendim püslendimm gitmeden bir bakayım dedimm..Haftanız hayırlı olsun canlarım Günler pastalar hamur işleri derken 2 kilo almışım bu arada Söz vermiştim kendime bu hamileliğimde çok kilo almayacaktım yine iştahım canavar boyutuna ulaştı
Prenses insallah ablasi prens ogluma kiz kardes geliyo:)
ooo piyo hanım buralarda mısın?
farklı topiklere mi gelin gittin bakım
sen yine hamileymişsin bir de hamile olmadan tavan yapan iştahlar var.
ben ipek bu arada komşu topikten:))
selam canımmm konuşalım tabiki anlat rahatlakızlar merhaba bende varım. bugünçokcnm sıkılıyor sohbete ihtiyacım var gerçekten. evliyim ev hanımıyım
selam canımmm konuşalım tabiki anlat rahatla
of of arkadasım evleneli 1 yıl olacakartık çocuk düşünüyoruz. bu aydan sonra baslıcaz ama benim bir sorunum var. üst damağımda gömülü köpek dişim var. şuan için hiç bir rahatsızlık vermiyor ama hamilelikte ne olur bilemiyorum . kafamda soru işaretleri var. doktoro gitsem hemen gömülü dişiameliyat ettir dicek ama su an için hazır değilim
ooo piyo hanım buralarda mısın?
farklı topiklere mi gelin gittin bakım
ipeğim evet canım buradan bul beni artık
nasılsın bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?