• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Benim aklimda cok isim var :52: ben eski isimleri cok begeniyorum.mesela sunlar:
Kiz: eda, ela, ecrin,bedia,berrin,yaren,yelda,ceylin,esin,eslem,yaren,azra,
Erkek:kaan,kayra,efe,berat,enes,eldar,can,berke,utku

ooooo sende isim çokmuşş aişretmi kuracan kısss bu ne kadar isim :)))))))))))))))))):1::1::1::1::1::1:
Yok kizz :9: aklimdakiler onlar ben 2 cocuk istiyorum sadece zamani geldiginde karar veremezsem kura cekicem :60:

Burası neresi la herkes bi yabancılamış :53::53:

Bide alıntıdan geldim ben buraya kendimde girmedim :53::53::53:

Burası neresi la herkes bi yabancılamış :53::53:

Bide alıntıdan geldim ben buraya kendimde girmedim :53::53::53:

Ne demek istiyorsun stillim. :44::44: Hem Niconun canını sıkıyorlar sen yoksun :19:

Ne demek istiyorsun stillim. :44::44: Hem Niconun canını sıkıyorlar sen yoksun :19:

Kızım zırt pırt değiştirmeyin şu avatarlarınızı :22:

Gözüm yabancılıyor :27::27:

Hayırdır nikocum :38: neyin var :26:

siyahlasını ben alsam julii :38:

ben yabancımıymm ya :5: hoşgeldn tatlımm:29:

Hoşbulduk :9: ay yok senden değil,culya ve niko avatarlarını değiştirmiş :60: :60: çıkaramadım birden :27:

Hoşbulduk :9: ay yok senden değil,culya ve niko avatarlarını değiştirmiş :60: :60: çıkaramadım birden :27:

Julininki de benim eserim. Ben değiştirmeyeceğim. Bu son :21:

Avatar topiğim vardı ya biri gelmiş yorum yapmış kulitta ablamın topiğinin aynısı yazmış. Bi de eksi rep vermiş.
Sanki yerini almak istiyormuşum muamelesi yapmış. :19: Bende dedim o avatar arşivi bu istek için sadece. Zorla ilk eksi repimi verdirtti.
Hevesimin içine etti :5:

aden ne demek kuzumm hiç duymamıştım sende gidip gelip kocamın bulduğu isimleri seçiyosun ta bravo yanııı canımcımm :1::1::1::1:

Sadece uyumlu olmasına bakıyorum canım napim :1: Aden : Cennet Bahçesi :31:

bnm avatarımda değiştii amaaa:40:
nassın cnmmm:38:

Julininki de benim eserim. Ben değiştirmeyeceğim. Bu son :21:

Avatar topiğim vardı ya biri gelmiş yorum yapmış kulitta ablamın topiğinin aynısı yazmış. Bi de eksi rep vermiş.
Sanki yerini almak istiyormuşum muamelesi yapmış. :19: Bende dedim o avatar arşivi bu istek için sadece. Zorla ilk eksi repimi verdirtti.
Hevesimin içine etti :5:

Bu son olsun litfen gözüm tam alışıyr değiştiriyorsunuz oynamayın ayarlarımla :27:

Kim bu biri bu kadar kafaya taktığına göre bilindik biri :26:

Bu son olsun litfen gözüm tam alışıyr değiştiriyorsunuz oynamayın ayarlarımla :27:

Kim bu biri bu kadar kafaya taktığına göre bilindik biri :26:

demlikbardakcay diye biri. Bende verdim eksi rep. Gir canım topiğe bak :5:

Back
X