• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Şöyle diyeyim ben kardeşlere uyumlu isim durumunu sevmiyorum.Zaten kardeş gibi kuvvetli bi bağ ila bağlılar birde herşeylerini biribirne benzer yapmanın anlamı yok.İlla ki Asya diye Ayşe olmamalı.Bambaşka bir şey.Birde yeni isimleri sevmiyorum şu yeni çıkan ama anlamlarını bile bilmediğim tuhaf tuhaf isimler farklı olacak diye.Gelenekselci bi insanım.Kızım olursa;Hande,Elif gibi söylemesi naif olan isimleri tercih ederim.

vayy vayyyy arkadaşıma bakk laflara bakkk:46::46::46::46::46: şöle olsun böle olsun diyorum ama zaten bi anda hoş gelecek içime sinecek bişe olcak işte o yüzden karasızım eşimde elif istiyo güzel begenirim bende o ismi ama sülalede var bi kaç tane o yüzden eledim

sinüzüt dha yeni tedavi gördm ama :2::ssz:

Ya geçmiş olsun canım.Dikkat et.Çok fena bir şey bende migren var.Ne diyeyeyim ömürden ömür götürüyor :5::5:

vayy vayyyy arkadaşıma bakk laflara bakkk:46::46::46::46::46: şöle olsun böle olsun diyorum ama zaten bi anda hoş gelecek içime sinecek bişe olcak işte o yüzden karasızım eşimde elif istiyo güzel begenirim bende o ismi ama sülalede var bi kaç tane o yüzden eledim

Hmm..İsim konusu son ana kadar halledilemiyor sanırım :1:
Benim bi arkadaş var 9 ay boyunca ismi bulamadı,doğurdu yine bulamadı artık son anda eşi netten bakıp 5 dakika içinde karar verdiler :1:

bi erkek yapmayı başarabileydim bunlar olmayacaktı :1::1::1::1::1:

:1::1: Kısmet canım bilemezsin. Hem bebeğin cinsiyetini baba belirler. Onun kromozomu belirliyor. Belli dönemlerde hamile kalınca kız, belli dönemde kalınca da erkek oluyormuş :emir_bebek:

Ya geçmiş olsun canım.Dikkat et.Çok fena bir şey bende migren var.Ne diyeyeyim ömürden ömür götürüyor :5::5:

Benim bi arkadaş var 9 ay boyunca ismi bulamadı,doğurdu yine bulamadı artık son anda eşi netten bakıp 5 dakika içinde karar verdiler :1:

sağol kuzum :43: şuan varya giryor çıkıyor giryr çıkıyr beni mahvediyor resmen :2:

ayyy dememmm bende öle bi arkadaş olabilirim yani bu gidişle :1::1::1::1:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X