• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Cnm benim aklima üniversite geliyor bizim buradaki unilerde oluyor eski gazeteler :26:

Ivitt sanirim öyle olucam :52:

Nekadar zor oldugunu biliyorum cnm ya :31: ama güzelce oturup konustugun zaman ikna olur. Tabi ilk basta karsi cikar belki bagirir ama annenin yardimiyla yoluna girer hersey :34:

Bakalimm tatlimm kismet herseyyy :((

Kizlar yardim edin :18: benim.bi bas belam var ne desem ne yapsam bana yazmaktan vazgecmiyor . Bugün resmen yüzüne dedim birak arama sorma beni istemiyorum dedim ama dinlemiyor yaaaa. Kac gündür yaziyor cevap verniyorum ekstra ki vazgecsin

Kizlar yardim edin :18: benim.bi bas belam var ne desem ne yapsam bana yazmaktan vazgecmiyor . Bugün resmen yüzüne dedim birak arama sorma beni istemiyorum dedim ama dinlemiyor yaaaa. Kac gündür yaziyor cevap verniyorum ekstra ki vazgecsin
Hic bir sekilde iletism kurma face twitter gibi sosyal medyadan sil engelle hic bir sekilde sana ulasmasini engelle ki anlasin istemedigini:-)

Back
X