- Emoji Skoru
- 5.201
- Puanlar
- 448
Insallah cnmbirbirimizi kaybetmeyelim.olur muu
![]()
Olurrr canimm ben seni ekledimm kabul et istersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah cnmbirbirimizi kaybetmeyelim.olur muu
![]()
bnmkine doğum günü hediyesi dogdugu tarihi hediye etcem güzel olmaz mı cnm![]()
bnmkine doğum günü hediyesi dogdugu tarihi hediye etcem güzel olmaz mı cnm![]()
cnm nasılsınJuliiaaammm![]()
Iımm ne desem bilemedim ama bana mantıksız geldi
Ama sen düşündüysen güzeldir sonuçta![]()
Cnm benim aklima üniversite geliyor bizim buradaki unilerde oluyor eski gazeteler :26:
Ivitt sanirim öyle olucam
Nekadar zor oldugunu biliyorum cnm yaama güzelce oturup konustugun zaman ikna olur. Tabi ilk basta karsi cikar belki bagirir ama annenin yardimiyla yoluna girer hersey
![]()
cnm nasılsın
bana orijinal geldi cnm yaaa özel sandıklı kutusunda olacak kadife bir kutudaaa![]()
bence cok güzel bir hediye olur. Bende merak ettim benim dogdugum gün neler olmusbnmkine doğum günü hediyesi dogdugu tarihi hediye etcem güzel olmaz mı cnm![]()
tamam cnm kabul ederim simdiOlurrr canimm ben seni ekledimm kabul et istersen![]()
Hahahh trafikte bok bol makyaj strese iyi geliyor her kavşakta farklı tasarım denenmezse yazık olur![]()
cnm nasılsın
bana orijinal geldi cnm yaaa özel sandıklı kutusunda olacak kadife bir kutudaaa![]()
Oouu bak şimdi yanında başka bişeylerde olsa tadından yenmeZ hediye hee![]()
İyiyim canimm ne o ne icin bu hediye![]()
![]()
bence cok güzel bir hediye olur. Bende merak ettim benim dogdugum gün neler olmus![]()
tamam cnm kabul ederim simdi![]()
bnmkinin dogumgünü cnm![]()
Hiiimmmm hediye denizinde bu tarz bisi vardi. Kendinde matbaada ozel kagida basim yaptirabilirsin canim![]()
iyi geceler canlar ben yatcem![]()
Hic bir sekilde iletism kurma face twitter gibi sosyal medyadan sil engelle hic bir sekilde sana ulasmasini engelle ki anlasin istemediginiKizlar yardim edin :18: benim.bi bas belam var ne desem ne yapsam bana yazmaktan vazgecmiyor . Bugün resmen yüzüne dedim birak arama sorma beni istemiyorum dedim ama dinlemiyor yaaaa. Kac gündür yaziyor cevap verniyorum ekstra ki vazgecsin
gazeteyi nerdenbulcm ki :26: