julia ve melekleri

iş yeri pc de ikimizin resmi yok akşama yapsak olur mu

Olur canım ama yine de söyleyeyim programı belki işim çıkar .. :26: photoscapeden yapabilirsin canım takıldığında bana sorarsın
bi de kendi resmin varsa şu an atsana

Sanada afiyet olsunnn kuzummm :13: yok cnm ne hamaratligi günlük rutin isler iste sabahtan isleri bitireyim de ögleden sonra biraz gezmeye cikmayi düsünüyorum

anne oyle mi izin veriyor benim anne oylede isler bitince disari cikmama izin veriyorr

Olur canım ama yine de söyleyeyim programı belki işim çıkar .. :26: photoscapeden yapabilirsin canım takıldığında bana sorarsın
bi de kendi resmin varsa şu an atsana

albüme koyayım bitane gör cnm tekrar silebilirim demi ama albümü

anne oyle mi izin veriyor benim anne oylede isler bitince disari cikmama izin veriyorr
benim annem icin farketmiyor cnm ama benim icim rahat etmiyor ona herseyi biraktigim zaman hem el birligiyle bütün isleri bitirince bütün gün kendimize zaman ayirabiliyoruz

benim annem icin farketmiyor cnm ama benim icim rahat etmiyor ona herseyi biraktigim zaman hem el birligiyle bütün isleri bitirince bütün gün kendimize zaman ayirabiliyoruz

Tabi canim isin saka tarafi o bastaci annelerimiz anne kiz gezin buralar soguk annemi ikna edemedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…