- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
Ustunu kapatmak bastirmak daha sonra tekrar ortaya cikmasi demek bazen konusup halledilmesi en guzeli.. sorunlar tekrar etmemesi acisindann
Kizlaarr ben cikiyorum dus alicam süslenip püslenicemsonrada gezneye gidecegim arada bi ugrarim
benim sorunum konuşarak yada halledilecek bi sorun değil ki
8 aylık bir golden retriever köpeğimiz var :))) bana şimdilik yetiyor ..ama eşim çok istiyor bebek diye tutturuyor neredeyse hergün
benim sorunum konuşarak yada halledilecek bi sorun değil ki
seren serengile benzetiolar beni
hiç sevmem o kadını bide hiç benzemiorum
culim bizimkinin doğum günü pazrtesi ve ben hiç bişi yapamıyorum ..gırgır dergisini aldım ama doğum gününden sonra elimde olucak
çok moralsizim bee...sen naaptın bulabildin mi bişiler??
senin zamanında var gerçi
ya ben gününde veremicem o hediyesini kötü olmaz dimi :26:kuzu ben daha hiç bişi almadım vallaa sanırım siyah yağmurluk tarzı bir mont alcam
kuzu ben daha hiç bişi almadım vallaa sanırım siyah yağmurluk tarzı bir mont alcam
Tabletin cok uygun fiyat bende olmasa kesin alirdim cnmya ben gününde veremicem o hediyesini kötü olmaz dimi :26:
gününde de verebilecek bi hediye edinmem lazım...
şu tabletim bi satılsaydı43:
Benim mesajlarımı neden görmezden geliyorsun
Gormezden gelmedim sadece bilgisayarda degilim suan ondan koyamadim kuzum koycam sora
Tabletin cok uygun fiyat bende olmasa kesin alirdim cnm
Birazdan gorursun cnmAma ben çok merak ettim. Koymanı isteyen benim millet gördü ben göremedim
canım aklında bulunsun madem isteyen düşünen isteyen olursa yönlendir madem:13:
Birazdan gorursun cnmmasamda babamla arkadaslati var onlar gitsin eklerm tekrar senin icin
Tamam canım bekliyorum sabırsızlıklaBu arada sen esmer meleksin, ben sarışın
Ben esmerim evet bakalim hayal ettigin gibimiyim
Eminim hayalimdekinden de güzelsindirBende istersen koyarım ama sadece sana
Tmm koy koy koy koy koy koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?