julia ve melekleri

Nerelerdesin peki? Hiç yoksun ortalarda. En son bir tura çıkarken gördüm seni. Bir gittin pir gittin. Motorun arkasından mesir macunu yedirme işi nasıl

olanlarda kaçamıyo kuzum merak etme

ay bu akşam aşk var anammm bek heyecanlı kayıpta bugun demi ay o ses türkiyede var ayyyy

Nerelerdesin peki? Hiç yoksun ortalarda. En son bir tura çıkarken gördüm seni. Bir gittin pir gittin. Motorun arkasından mesir macunu yedirme işi nasıl

Turdan döneli çok oldu ama denk gelmemişiz demekki bak bende şaşırdım şimdi
motorun arkasından mesir macunu espirisini anlamadım desem :44: malum epeydir yokrum okkalı espirileriniziunuttum hatırlatmak icap eder

olanlarda kaçamıyo kuzum merak etme

ay bu akşam aşk var anammm bek heyecanlı kayıpta bugun demi ay o ses türkiyede var ayyyy

olsa keşke bende aşıkolmak istiyorum bende çocuk yapmak istiyorum. şimdi olmadı exe dönerim diyordum. oda başkasının yari oldu daha çok bunalıma girdim. en azından bir giderim vardı

olsa keşke bende aşıkolmak istiyorum bende çocuk yapmak istiyorum. şimdi olmadı exe dönerim diyordum. oda başkasının yari oldu daha çok bunalıma girdim. en azından bir giderim vardı

mucizeler ansızın gelir kuzum kaderini zorlama

piyonist zorla canım bazılarının kaderi hep zorlamak ve mücadele etmek.ee bu da istemenin dilemenin başka bir yolu.bir nevi dua :102:

Turdan döneli çok oldu ama denk gelmemişiz demekki bak bende şaşırdım şimdi
motorun arkasından mesir macunu espirisini anlamadım desem :44: malum epeydir yokrum okkalı espirileriniziunuttum hatırlatmak icap eder

şimdi olayı özünde anımsatmak lazım da. hani arkada sen önde biri. elinde bir mesir macunu şişesi ve barnaklarınla mesir macunu yediriyorsun... ikinci senaryo keçi boynuzuydu. bunlar konuştuğumuz şeylerdi bizim topikte.. hayatın baya hızlı demek piyo aklında kalmıyor bir şey

kafamı karıştırdınız jülia ve sabatiye abla. napıcam ben şimdi :26::44::26:

çok sular aktı köprüden demekki hatırlamadım. zaten ex benim bütün hafızamı yitirmeme sebep oldu 2 gündür ben bende değilmki. dün sebepsiz bir titreme krizim geldi. sınava girdim Allahım diyorum ne yapıyorum ben burda ne işim var dünya yansa umrumda değil falan. bugün daha iyyim çok şükür ama gerçekten hatırlayamadım...

sakınn piyo sakın benım gibimi olucaksın sakınn
wexmiş nextmiş k....g...tüne yolla memleketine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…