evet canım çok şükür aldım çok mutluyum. bugünde tam çıktım yağmur başladı akşam arkadaşıma gidene kadar sırılsıklam olucam tabi sağ salim gidebilirsem
o nerden çıktı olsada yesek
kuzu koca varda biz mi kaçmadık olsada kaçsak
evet canım çok şükür aldım çok mutluyum. bugünde tam çıktım yağmur başladı akşam arkadaşıma gidene kadar sırılsıklam olucam tabi sağ salim gidebilirsem
o nerden çıktı olsada yesek
kuzu koca varda biz mi kaçmadık olsada kaçsak
Nerelerdesin peki? Hiç yoksun ortalarda. En son bir tura çıkarken gördüm seni. Bir gittin pir gittin. Motorun arkasından mesir macunu yedirme işi nasıl
olanlarda kaçamıyo kuzum merak etme
ay bu akşam aşk var anammmbek heyecanlı kayıpta bugun demi ay o ses türkiyede var ayyyy
olsa keşke bende aşıkolmak istiyorum bende çocuk yapmak istiyorum. şimdi olmadı exe dönerim diyordum. oda başkasının yari oldu daha çok bunalıma girdim. en azından bir giderim vardı
piyonist zorla canım bazılarının kaderi hep zorlamak ve mücadele etmek.ee bu da istemenin dilemenin başka bir yolu.bir nevi dua :102:
seboşşşşşş naber
Turdan döneli çok oldu ama denk gelmemişiz demekki bak bende şaşırdım şimdi
motorun arkasından mesir macunu espirisini anlamadım desem :44: malum epeydir yokrum okkalı espirileriniziunuttum hatırlatmak icap eder
iyidir canım.sen neler yapıyorsun en son bıraktıgımda evleniyordun bir de kist olayı vardı :44:
mucizeler ansızın gelir kuzum kaderini zorlama
piyonist zorla canım bazılarının kaderi hep zorlamak ve mücadele etmek.ee bu da istemenin dilemenin başka bir yolu.bir nevi dua :102:
oo seboş sen de mi.. sen de mi be brütüs?
iyidir canım.sen neler yapıyorsun en son bıraktıgımda evleniyordun bir de kist olayı vardı :44:
biri zorla der;biri zorlama der..
napsın bu kızcağız.
kist değil canım yaa myommmoyle duruyor korkudan gifemiyorum
bu ara ya bismillah diyip gitmek istiyorum
gitmelisin kadın hastalıkları tehlikeli olabilir
canım çok doktora gittim hepsi sana zarar vermiyorsa şikayet evrmiyorsa
hemen myomşarı çıkarma taraftarı değiliz diyorlar nasip bakalım
hmm tamam o zaman.him gitmedin sandım ben
gitmemmi kuzum 6 ayda takip oluyorum
çok sular aktı köprüden demekki hatırlamadım. zaten ex benim bütün hafızamı yitirmeme sebep oldu 2 gündür ben bende değilmki. dün sebepsiz bir titreme krizim geldi. sınava girdim Allahım diyorum ne yapıyorum ben burda ne işim var dünya yansa umrumda değil falan. bugün daha iyyim çok şükür ama gerçekten hatırlayamadım...şimdi olayı özünde anımsatmak lazım da. hani arkada sen önde biri. elinde bir mesir macunu şişesi ve barnaklarınla mesir macunu yediriyorsun... ikinci senaryo keçi boynuzuydu. bunlar konuştuğumuz şeylerdi bizim topikte.. hayatın baya hızlı demek piyo aklında kalmıyor bir şey
kafamı karıştırdınız jülia ve sabatiye abla. napıcam ben şimdi :26::44::26:
çok sular aktı köprüden demekki hatırlamadım. zaten ex benim bütün hafızamı yitirmeme sebep oldu 2 gündür ben bende değilmki. dün sebepsiz bir titreme krizim geldi. sınava girdim Allahım diyorum ne yapıyorum ben burda ne işim var dünya yansa umrumda değil falan. bugün daha iyyim çok şükür ama gerçekten hatırlayamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?