julia ve melekleri

Litfen aniden korkutma litfen ben yavaş yavaş şapıcam sen niye lap diye anlatıyorsun birde deşifre ediyorsun

Litfen aniden korkutma litfen ben yavaş yavaş şapıcam sen niye lap diye anlatıyorsun birde deşifre ediyorsun

Çok pis deşifre ederim Tamam tamam kızma ben yokum, gittim :18::18::18: Sana bıraktım bunu

Valla anlaşamadığım kimse yoktur :) kiii anlaşıyorumda bence öle deme herkesin içinde bir aslan vardır. Evet yaaaa Dilşah vardı o yüzden mi gitti :44: Anlaşırız stillexle biz

napıyım okuldan geldim
çok yorgunum
daha spor yapmam lazım
sen neler yapıyorsun

İş,güç,sınava hazırlık..
Bitmek tükenmek bilmeyen aksilikler vs vs iştee kaça bölünsem şaşırdım

iyiyim canım napayım takılıyorum işte öyle :) sen napiosun bakalım :)

Önümde birsürü dosya buz gibi bir kahve yanımda koca koca önüme gelmeyi bekleyen kitaplar bi yandan kafa dağıtma çabalarım kkda ne olsun işte

çalışabliyor musun bari
az kaldı

Valla anlaşamadığım kimse yoktur :) kiii anlaşıyorumda bence öle deme herkesin içinde bir aslan vardır. Evet yaaaa Dilşah vardı o yüzden mi gitti :44: Anlaşırız stillexle biz

Hep nikonun abartmaları.Yok canım dilşah o yüzden gidermi hiç o konuda bir numaralı kankamdı benim özel sebeplerden iptal ettirdi onu özlüyorum

nikoya bakma sen abartmayı pek sever

Hep nikonun abartmaları.Yok canım dilşah o yüzden gidermi hiç o konuda bir numaralı kankamdı benim özel sebeplerden iptal ettirdi onu özlüyorum

nikoya bakma sen abartmayı pek sever

Alttan seni izliyorum dedikodumu yapma
Abartmadım da işine gelmedi şimdi neyse siz konuşun

çalışabliyor musun bari
az kaldı

Daha hiç kapağını kaldırmadığım kitaplar var
Şehir dışı yada yurt dışına çıkabilirim 2 3 günlüğüne iş için tırlatmak üzereyim maski düşünce gücümle çalışıyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…