julia ve melekleri

aaaaa yaaa bir tanıdık vardı o da tezini hazırlıyordu bıraktı gitti hostes oldu :S Ne var ki bu genetik müh. aaa : çok zevklidir eminim benimde bitirme konum gdo du

Ben bilerek ve isteyerek bıraktım sonra kimyagerliğe daldım orda da baktım ki sadece yıkıcı şeyler yapıyorum kendime engel olamadım evde küçük bi AR-GE m var hatta hobi olarak kalsın potansiyel yok ediciyim ben

D: itiraf et naptın şimdiye kadar küçük Ar-Ge'nde

Tek sorun vardiya olması iştee.. onun dışında bir sorun yok çok şükür :) Evet İstanbul'dayım aaa ne çabuk unuttun sen Beylerbeyi'nde değil miydin :)

Ayy aşkolsun unutmadım ama hatırlamıyorumdur belki diye şeyettim
Pendikte değilmiydin sen
Tamam olabilir acıkmışımdır
Yemek yiyip geliyorum aşkitom telefonla çağırıyor artık sofraya

Ayy aşkolsun unutmadım ama hatırlamıyorumdur belki diye şeyettim
Pendikte değilmiydin sen
Tamam olabilir acıkmışımdır
Yemek yiyip geliyorum aşkitom telefonla çağırıyor artık sofraya

bencede canım sen çoook acıkmışsın belli.. Evet canım Pendik'teyim ben.. Haydiii afiyet olsun bende gittim görüşmek üzere

Okul derslerine neye olcak dalga geciyorum kendimle cocum olcak ben sinava onla gelcem diee puhahahha

Ay bitir okulunu çocuk olmayacak şey değil yavrum benim üzerime de baskı kuruyorlar müstakbel görümcemler fln ama tavrım net önce kendi hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…