julia ve melekleri

yok yok eskiden daha güzel sohbetler olurduuu :2:

Kuzu hepimiz calisiyoruz napalim kk yi bekleyemeyiz ki isler hislanmaya basladi artik yazin hele hepten yogun oluyor

Bu arada kg ler.gitmeye basladi bende tartiya cikmadim ama pantolonlarimdan hissediyorum

Kalori saymak cok iyi geldi bana gitsin kilolar yaz geliyor gelsin bikiniler

Mesela beb dizi izliyorum

Bende cok yogunum kuzu valla pert oldum daha saat 1 olmadi

Dizici başı

Olsun olsun nerede hareket orada bereket

Kışın herkes eve kapanıyor haliyle sohbet muhabbet oluyor.Ama yaz gelince ohooo tutki senin olsun.Mesela ben yazın 3 ay buralarda olmuyorum

Olsun olsun nerede hareket orada bereket

Kışın herkes eve kapanıyor haliyle sohbet muhabbet oluyor.Ama yaz gelince ohooo tutki senin olsun.Mesela ben yazın 3 ay buralarda olmuyorum

Yaxin dagiliyoruz zaten ben yazin eve girmiyorum her aksam bir yere gidioz antonyo ile pazarlari zaten sabah cikiom gece geliyorum kop kop anlayacagin

Yaxin dagiliyoruz zaten ben yazin eve girmiyorum her aksam bir yere gidioz antonyo ile pazarlari zaten sabah cikiom gece geliyorum kop kop anlayacagin

Yaz gelse artık yaa içimiz kurudu ama bahar geldi artık daha ılıman güzel havlar var soğutmazsa tekrar.Mart bu sağı solu belli olmaz

Kızçelerrr ne yapıyorsunuzzz bakemmm

Hoş geldin canım sohbet buyur sende katıl

Yaz gelse artık yaa içimiz kurudu ama bahar geldi artık daha ılıman güzel havlar var soğutmazsa tekrar.Mart bu sağı solu belli olmaz

Geldimm geldimmmm
Yemek yedimmm geldimmm çok yedimm yaw

Öğlen yemeğimi afiyet olsun ben daha kahvaltı yapmadım bi çay bari koyayım kendime

Hadi yaa
Ben kahvaltıda ettim,
öğlen yemeğide yedimm
Çalışınca böyle..
Ama haftasonu kahvaltımı ettikten sonra
aklıma yemek gelmez mesela.
ama iş yerindeyken öyle olmuyor nedense

antonyoda martta doğdu ondan mı sağı ssolu belli olmuo

Geldimm geldimmmm
Yemek yedimmm geldimmm çok yedimm yaw

h.g cnm ne yedin kız ben rejimdeyim sağlıklı besleniorum

Hadi yaa
Ben kahvaltıda ettim,
öğlen yemeğide yedimm
Çalışınca böyle..
Ama haftasonu kahvaltımı ettikten sonra
aklıma yemek gelmez mesela.
ama iş yerindeyken öyle olmuyor nedense

Çalışırken insan yemek konusunda daha düzenli oluyor.Bu iyi
Ama evdeyken ne bileyim ne zaman ne yiyeceksin iştahıda olmuyor insanın kalabalık lazım yemek için

Hoş geldin eylülcan

antonyoda martta doğdu ondan mı sağı ssolu belli olmuo

h.g cnm ne yedin kız ben rejimdeyim sağlıklı besleniorum
Hoşbulduk ciğerimmm

Sabah tost yedim simit yedim..
öğlende köfte patatez çorba içtim...
bol roka salata yedimm..
yedim de yedimm yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…