julia ve melekleri

[ı][sıze=3]en son okuduğum kitap z.livaneli leylanın evi oldu bir solukta bitirdim bu adamın romanlarını çok beğeniyorum
evet kitap önerisi istiyorum şu an kızlar
[/sıze]
[/ı]

[ı][sıze=3]en son okuduğum kitap z.livaneli leylanın evi oldu bir solukta bitirdim bu adamın romanlarını çok beğeniyorum
evet kitap önerisi istiyorum şu an kızlar
[/sıze]
[/ı]

sebahattin ali kürk mantolu madonna okumadıysan şiddetle tavsiye ederm cnm :16:

Kuzu hepimiz calisiyoruz napalim kk yi bekleyemeyiz ki :60: isler hislanmaya basladi artik yazin hele hepten yogun oluyor

Bu arada kg ler.gitmeye basladi bende tartiya cikmadim ama pantolonlarimdan hissediyorum

Kalori saymak cok iyi geldi bana gitsin kilolar yaz geliyor gelsin bikiniler :60:

akşam yemek yenilmeyince veriliyr kilolarrr:32::32::32: ben misal yemek yemedim eksilerdeydiii :53::53::53:

Döndüm canım günaydın :38: nasılsın
iyiym tatlım çalışyr :ssz::ssz: canım sıkılyr artık havalrdanmı bilmiyorumkii:2:
Kızçelerrr ne yapıyorsunuzzz bakemmm :32::32:
çalışymmm sen napiyrn :34:
hoşgeldin aylull :3:
Selam kizlar :3:
Topigin ismi degismis :1:
Nabersiniz bakayim :9:
oo diloo hoşgeldin özledim seniii :38:

Supernatural canım benim.Dean bitane :16::16::16::52::52:
Hmmm benim yeğenimde böyle yabancı dizi çok izlerr :31:
akşam yemek yenilmeyince veriliyr kilolarrr:32::32::32: ben misal yemek yemedim eksilerdeydiii :53::53::53:

iyiym tatlım çalışyr :ssz::ssz: canım sıkılyr artık havalrdanmı bilmiyorumkii:2:

Hoşgeldinnn cnmm :29:

Selam canim naber :3:
Ugramiyodum bayadir :1: bi bakemm dedim :97:

sende hoşgeldin :3: aylul mu olduk şimdi n:19::19::1::1:

Ben burda kitap alamiyom yani türkce olanlari :97:
Anca izine gelince, ozamanda hangisini alayim diye sasiriyom :52:

Back
X