• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Bi genc kiz icin 60 cok 55 olmalisin :16:

60 oldum da 55 kaldı şimdi :9: öncelikle 60 olayımda canım 4-5 kilo vermem gerek :12::12:

eski resimlere bakıyorum hiç fark yok biliyo musun sadece karından aldığım için hiç belli değil sadece çok az yanaklarım dolgunlaşmış eskiye nazaran o kadar :1::1::1:

60 oldum da 55 kaldı şimdi :9: öncelikle 60 olayımda canım 4-5 kilo vermem gerek :12::12:

eski resimlere bakıyorum hiç fark yok biliyo musun sadece karından aldığım için hiç belli değil sadece çok az yanaklarım dolgunlaşmış eskiye nazaran o kadar :1::1::1:
Kac beden giyiyorsun cnm :16:

Kac beden giyiyorsun cnm :16:

40 canım :25::25: ama üstlük bir şey aldığımda gögüslerim büyük olduğu için o kısımdan dar olmasından diye biraz daha büyük alıyorum mecbur :5::5: senn :16:

40 canım :25::25: ama üstlük bir şey aldığımda gögüslerim büyük olduğu için o kısımdan dar olmasından diye biraz daha büyük alıyorum mecbur :5::5: senn :16:

Bende 40 giyiyorum suan cnm :16:

Bende 40 giyiyorum suan cnm :16:

aynıyıız demek benim tek sorunum üst bölgeee :25::25: bir de bende pko başlangıcı varya pco da kilo vermeyi zorlaştırırmış ondan mı veremşyorum acaba :26::26:

Kızlar kızlar gelem mi :1::1:

Back
X