- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.595
- 448
bende cok acıktım bu sabahhhh karnımda kurtlar gezio sankiiii![]()
ben sabah güzel bir kahvaltı yaptım canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende cok acıktım bu sabahhhh karnımda kurtlar gezio sankiiii![]()
ben sabah güzel bir kahvaltı yaptım canım![]()
günaydınn hanımlar..kuzenim gasp etti beni.. 11 ocakta nişanı var..
şimdi bize dans,
giriş, pasta, barkovizyon gösterisi müziği lazım...
hadii çalıştırın kafaları boş durmayınnn
günaydınn hanımlar..kuzenim gasp etti beni.. 11 ocakta nişanı var..
şimdi bize dans,
giriş, pasta, barkovizyon gösterisi müziği lazım...
hadii çalıştırın kafaları boş durmayınnn
günaydın canımmm
vay anam vay ben ne kadar uzak kalmışım bu işlere
peki türkçemi istiyore yabancımı![]()
ben uyanınca hmen yapamıorum cnm yaaa birazdan yapcam bendee ama rejime basladım fazlada yiyemiorumm
domates , peynir , 1 haşlanmış yumurta , 1 dilim ekmek şekersiz çay o kaaaaa
zeytin bilem yokkk![]()
türkçe olcakkk bacımmmmmm...
günaydın canımmm
vay anam vay ben ne kadar uzak kalmışım bu işlere
peki türkçemi istiyore yabancımı![]()
bütün bunları yemekten öncemi yenekten sonramı yiyorsun canım![]()
fallennnnnn fransızcaaa candır kandır![]()
bende severm canım fransızca şarkıları![]()
bende bende bendeee cok begeniorummm bayılırım![]()
günaydın kızlar dün ex ile konuştuk. özgüveni bi yerine gelmiş artist olmuş. mutluyum demiyor ama mutsuzumda demiyor.. neyse ya üff daha evlilik hamilelik aile üzerine konuşmak istemiyorum.
yavv niye konuşuyorsun anlamadım ki
günaydın kızlar dün ex ile konuştuk. özgüveni bi yerine gelmiş artist olmuş. mutluyum demiyor ama mutsuzumda demiyor.. neyse ya üff daha evlilik hamilelik aile üzerine konuşmak istemiyorum.
yavv niye konuşuyorsun anlamadım ki
merak ettim işte. mail attım sonrada yanlışlıkla attım dedim. ararmısın dedi bende müsait dğeilim dedim snra neyse o zmn kısmet diilmiş diyince aradım. neden mail attın ikimizde biliyoruz yanlışlıkla olmadığını falan dedi.. konuştuk. kurşun döktürmüş kadın eski karın çok pişman demiş. benimle ilgilide o kadar çıkmış. karşıya taşınacakmış. aldığım bilgiler bu kadar. içim acıyor be abla. çok zormuş.
günaydın kuzummm anammmm neden konuştunuz senmi aradın
aman sakın arama bir daha kendini bilmem ne sanacak
belkide sana blöf yapıyor seni gaza getirmek için olamazmı![]()
sanmıştır zaten. kurşun döken kadın pişman demişti ben hiç inanmamıştım dedi. bişeye ihtiyacın varmı fln dedi. aslında oda benimle konuşmak istiyordu iyi geceler dedim 3-4 kere kapatmadı bişeyler sordu sessiz kaldı. haklarımızı helal ettik sonra mail atmış uyumadıysan ararmısın diye. benim telefonum yokta onda arayamıyor. bakalım ne olacak bu hafta.
bu cumada cumarteside meyhanedeyim kısmetse. içicem dibine vurucam!!!
artık kimseye hiçeyvallahım yok. sadece kendi geleceğimi idame ettireceğim kendi hayatımı yaşayacağım. o ne der bu ne düşünür demeyeceğim. yani zaten demiyordum ama yok ev alayım yok exi aldatmış gibi olmayayım diye dikkat ediyordum. şimdi bitti ama.
benim arkamda kapı gbi babam olmadı hiç. annem var oda uzakta zaten hem benide anlamaz.. çok mutsuzum bugünn.....