ne evi kızzzz![]()
evi adama bırakmış.bak işte boşanırken gözü dönmüş bir an önce kurtulayım moduna girmiş.şimdi yaptıklarına bak
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne evi kızzzz![]()
ilişkimde olanlardan yoruldum bıktım mutlu olamıyorum bir türlüüü hep sebepsiz yere sorunlar çıkartıyoo
evi adama bırakmış.bak işte boşanırken gözü dönmüş bir an önce kurtulayım oduna girmiş.şimdi yaptıklarına bak
canım benım ilişkisinde evliliğinde herkes inan bana
değişik sorunlar yaşıyor
benı yanlış anlama ama çok gençsin hayatın daha cok başındasın
maalesef bieyleri ezilerek canımız acıyarak kanayarak öğreniyoruz
evet ama kimse benım gibi bir ilişki yaşamamış görmemiş duymamıştır eminimm her gün bir şeylere suçlanmak her hareketinden laf yemek sürekli saçma sapan kavgaların içinde olmak![]()
![]()
canlar nie ordan bakıyorsunuz bana gelsenize iki lafın belini kıralım![]()
sen oyle san canımmmahhhhh ahhhhh
ama sana sunu soylıcem kim oursa olsun kendini ezdirme çok sevsende
çok tavız verme canım
Falllen bu avatarini sevmedim ben cok masumm![]()
versem de bermesemde bir şey değişmiyo :2:
ben ona 2,5 yıldır bir tek yalan dahi söylememişken o benı hep yalan söylemekle suçladı hep amaaa son zamanlarda da ben onun küçük şeyler için bana doğruyu söylemediğini görüyorum![]()
aynı benmiş işte bende hakime benı yeterki boşa ben nafaka vereyim demiştim![]()
ben olsam adamın donuna kadar yavaş yavaş süründüre süründüre alırdım ne acelem var![]()
versem de bermesemde bir şey değişmiyo :2:
ben ona 2,5 yıldır bir tek yalan dahi söylememişken o benı hep yalan söylemekle suçladı hep amaaa son zamanlarda da ben onun küçük şeyler için bana doğruyu söylemediğini görüyorum![]()
dimi hayatım acayip masum![]()
ama senınkinin yanında wuuwuwwD:
eylul zaten hep oyle değilmidir.
ne kadar duzgun olursan haytta o kadar degersiz olursun
boşver sana güvenmiyorsa devam etme.
bu konuda asla tavız verme
öyle olmuyor işte tiksiniyorsun ve bir an evvel bütün bağları koparmak istiyorsun![]()
Benı o kadar çok yapmadığım şeylerle suçluyo kii :26::26:
Psikolojik sorunlar var diyorum kafanda uydurup inanıyosn diyorum gerçekler bunlar diyo mesela
Hayatımızı zorlaştıran o ama![]()
hatta bir kızımız vardı rain_ diye bakın konularına.nişanlısından ayrılmış ölüyordu resmen.adama geri dönecekti.lustarlı kullan her şeyin üstesinden gelirsin dedim.aldı hemen sonra 1 ay sonra başka birini buldu ve bu agustosta evlendi.faceten bakıyorum resimlerine![]()
selam ablaa
hatırlıyorum kızı ve konusunu
başka biriylemi evlendi o arkadaş
hemde bu kadar kısa süredee
vay anasınııı demek istiyorum
elin sihirli değnek gibi değmiş kıza resmen :)
misal ? Neyle suçluyor aldtıyorsunmu diyor ne diyor ?