- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
daha duymadım bişi cnm yaaa bu ara öyle ihtiyacım varki sevineceğim bir sözee![]()
Canım zaten kötü bi dönemdesin dediğim gibi güzellikler yeşermiş ama henüz sana ulaşmamış.Sabretmen gerekecek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha duymadım bişi cnm yaaa bu ara öyle ihtiyacım varki sevineceğim bir sözee![]()
faldan hiç anlamam ama ilk 2 resimde el ele tutuşmuş birileri var ve tam diplerinde kalpbi tek ben mi benzettim bilemedim ama :26:
badiş bende benzettim kızfaldan hiç anlamam ama ilk 2 resimde el ele tutuşmuş birileri var ve tam diplerinde kalpbi tek ben mi benzettim bilemedim ama :26:
Canım zaten kötü bi dönemdesin dediğim gibi güzellikler yeşermiş ama henüz sana ulaşmamış.Sabretmen gerekecekama sonunda senin olacak
![]()
Hiç online görmedim kuzum ben seni ya napıyorsun nerelerdesin
Oyuna dalmışım da az biraz ben![]()
![]()
Bu arada stillex sohbet var dedi geldimmerhaba
![]()
![]()
![]()
Kızlar bizim Bade ile ilginç bi hikayemiz var
Biz meğer çok başka bi forumda da sohbet ediyormuşuz.sohbet de değil değişik ekşınlar peşinde koşuyormuşuz![]()
Ne hikmetse benim konuştuğum o kişi bade imiş.İnternet alemi çok küçük ya![]()
badiş bende benzettim kız
evet gerçekten kötü bir dönemden geçiyorum cnmmm yakın mı bu güzelliklerin bana ulaşması stilimm![]()
Bende seni görmedim valla kuzumNapıyım ayın 14'ünde nişanımız var hazırlıkların peşinde koşturuyorum. Sen neler yapıyorsunn ?
aaaaaaaaaa ne hoş![]()
evet bende çok şaşkınım daha ilginci de onun olduğunu benim hissetmem![]()
çok ekşınlı bir konuda tanıştık o ayrı![]()
Yakın kuzum güzellikler sana çok yakın sen yeterki sabret inan bol bol dua etherşeyin en güzelini hak ediyorsun
Siz bi ara ayrıydınız barıştınız değil mi kuzum.Ne güzel Allah tamamına erdirsin canım![]()
Culi bitliye söyledin mi kuzu o niye gelmedi![]()
Bade hakikaten ya nasıl alaka kurdun da o nikin bana ait olduğunu bildin.maaşallah senden korkulur
![]()
Sağol canım aminnevet b,r ay kadar ayrı kalmıştık.
Sende ne var ne yok bakalım ? Atamalar vardı hayırlı bir haber varmı ?
yok dha söylemedim cnmmmm unuttum daha dorusu
kızlar ben şimdilik çıkıorum gelirim gene görüşürüz topik bende ile stilime emanet![]()
ben aynı valla yaşıyorum
Ah kuzum onu hiç sorma sinirlerimi çok yıprattı atanamadım canım.Devlet abuk subuk rakamlarla alıyor artık atanacağımız yerde açıkta kaldık![]()
Ee sanal dünya işte küçükmüş gerçekten![]()