julia ve melekleri

faldan hiç anlamam ama ilk 2 resimde el ele tutuşmuş birileri var ve tam diplerinde kalp :53: bi tek ben mi benzettim bilemedim ama :26:

Hoşgeldin Badecim :16::16:

Anladığımızdan değil valla :1: o an içinden ne geçiyorsa o şekiller sana neyi hiseddiriyorsa söylüyoruz işte:1:

faldan hiç anlamam ama ilk 2 resimde el ele tutuşmuş birileri var ve tam diplerinde kalp :53: bi tek ben mi benzettim bilemedim ama :26:
badiş bende benzettim kız :16::16:
Canım zaten kötü bi dönemdesin dediğim gibi güzellikler yeşermiş ama henüz sana ulaşmamış.Sabretmen gerekecek :16: ama sonunda senin olacak:16:

evet gerçekten kötü bir dönemden geçiyorum cnmmm yakın mı bu güzelliklerin bana ulaşması stilimm :16::16:

Hiç online görmedim kuzum ben seni ya napıyorsun nerelerdesin :16:

Oyuna dalmışım da az biraz ben :17::17: :27:

Bende seni görmedim valla kuzum :9: Napıyım ayın 14'ünde nişanımız var hazırlıkların peşinde koşturuyorum. Sen neler yapıyorsunn ?

Bu arada stillex sohbet var dedi geldim :61: merhaba :3:

:60: Kızlar bizim Bade ile ilginç bi hikayemiz var

Biz meğer çok başka bi forumda da sohbet ediyormuşuz.sohbet de değil değişik ekşınlar peşinde koşuyormuşuz :60:

Ne hikmetse benim konuştuğum o kişi bade imiş.İnternet alemi çok küçük ya :27:

:60: Kızlar bizim Bade ile ilginç bi hikayemiz var

Biz meğer çok başka bi forumda da sohbet ediyormuşuz.sohbet de değil değişik ekşınlar peşinde koşuyormuşuz :60:

Ne hikmetse benim konuştuğum o kişi bade imiş.İnternet alemi çok küçük ya :27:

aaaaaaaaaa ne hoş :16::16::16:

badiş bende benzettim kız :16::16:

evet gerçekten kötü bir dönemden geçiyorum cnmmm yakın mı bu güzelliklerin bana ulaşması stilimm :16::16:

Yakın kuzum güzellikler sana çok yakın sen yeterki sabret inan bol bol dua et :16::16: herşeyin en güzelini hak ediyorsun :16::16:

Bende seni görmedim valla kuzum :9: Napıyım ayın 14'ünde nişanımız var hazırlıkların peşinde koşturuyorum. Sen neler yapıyorsunn ?

Siz bi ara ayrıydınız barıştınız değil mi kuzum.Ne güzel Allah tamamına erdirsin canım :nazar:

evet bende çok şaşkınım daha ilginci de onun olduğunu benim hissetmem :9:

çok ekşınlı bir konuda tanıştık o ayrı :9:

Yakın kuzum güzellikler sana çok yakın sen yeterki sabret inan bol bol dua et :16::16: herşeyin en güzelini hak ediyorsun :16::16:

Siz bi ara ayrıydınız barıştınız değil mi kuzum.Ne güzel Allah tamamına erdirsin canım :nazar:

Sağol canım aminn :16: evet bir ay kadar ayrı kalmıştık.
Sende ne var ne yok bakalım ? Atamalar vardı hayırlı bir haber varmı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağol canım aminn :16: evet b,r ay kadar ayrı kalmıştık.
Sende ne var ne yok bakalım ? Atamalar vardı hayırlı bir haber varmı ?

ben aynı valla yaşıyorum:1:
Ah kuzum onu hiç sorma sinirlerimi çok yıprattı atanamadım canım.Devlet abuk subuk rakamlarla alıyor artık atanacağımız yerde açıkta kaldık :37:

ben aynı valla yaşıyorum:1:
Ah kuzum onu hiç sorma sinirlerimi çok yıprattı atanamadım canım.Devlet abuk subuk rakamlarla alıyor artık atanacağımız yerde açıkta kaldık :37:

Ya bende anlamadım valla çok iyi puanlarla atanamayan arkadaşlarım var ne biçim iş bu ya:19:

Ee sanal dünya işte küçükmüş gerçekten :9:

Bade küçükmüşte senin hislerde baya kuvvetliymiş :1:

Gördünmü yine kızın biri açmış topik diploma alamadan atanmış hasbam bu haksızlık diye bağrıyordu :27: Ölür müsün öldürür müsün

Back
X