julia ve melekleri

Ayyy aman iyi, ne bileyim, kimileri aliniyor bisey diyemiyorsun, ondan sey ettidim

ahahah kiim benmi alındgan birinemi benziyorum öyle olsa şu aşağıda ki jaga alınmama lazım kız ayan beyan saydırıyor bana

Sti bir kullanıcı tarafından alındı

sti bir kullanıcı tarafından alınmadı

O ne alındı ekmek gibi marketten bir adet ekmek alındı

Kimse kimseye alınmadı

Son düzenleme:

Jag, sitiyi kütüğüne geçirdiiiiii kütük terstende kütük

Iyi ozaman saydirayim bende sana .....................
Saka saka kirbacli bekretcim benim

Küyük ha nasıl bi ters anlayışın var senin

Dur kızım allahını seversen migrenim azacak diye ışığı mışığı kapattım karanlık bir ortam yok karanlık değil gece lambası var romantik bir ortamdan yazıyorum kütük elbet yumuşayıp küyük olur

Romantik ortam olunca kütüğün oluyor küyüğünnn anlıyorummm

aneammmm yemiş kadar oldum düşünmen yeter.. gel öpemm bu gece herkese öpücük dağıtıyorum zatii

ahh annem gel öpiver bakemm

yerim seni sessiz mikroplaemış ay koptum yaaa

valla seviyom onları gül gibin geçiniyozz

Aa ne guzelll ya baska bisey alaaksa

gorusuruz tatlimmm

Ben geldim ama sen yoksun hamaratımm :44:

Cılyanın mileği

Senin haberin varmı nico beni şeytanlığa terfi ettird manyak sen melek felan olamzsın diye

ahahahah yoookk kız stilim nerden haberim olsun öle deme şeytanda aslınnda bir melenk unutma

Bu saatte be mesaisi böyle :O
Pek giremiyorum kaça bölüneyim ayol bi yandan ders çalış biyandan işini yap bi yandan ev daha sayayım mı

vardiyalı çalışıyom canım ben oooo bir hamarat daha çıktı topicten maşallahı var zaten bizim topicin

Oda evlat tabi canim
Insallah hediyen istedigin gibi olur...

Ben 25 alti görünümlü bi adet 33 Yasindayim

hmmmm anladım sende 19,5 ozaman Maşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…