julia ve melekleri

Bekreti Julia bozdu artik Bakaret oldu canim

Gut
Ne güzel, Alman firmasi ne? Yani sirket almanyaylami is yapiyor burdan bi sirket orda yermi acmis?
Amannnn ne sordum sanki satin alicam

teker teker gelcall center şirket almanyayla iş yapıyo biz almanyaya çalışıyoruz bütün çalışanlarımız almanca satış yapıyo almanyaya ..
sen almanyadamı yaşıyosun?

kaç yaşındasın peki

İyiyim canım mesaiyi bitirdim eve gidiyomm napion pek görünmüyon buralarda :26:

Bu saatte be mesaisi böyle :O
Pek giremiyorum kaça bölüneyim ayol bi yandan ders çalış biyandan işini yap bi yandan ev daha sayayım mı

dil atmak ne be koptuuuummmmmm
ne biliyim sevgii kebeleği modundayım gel senide öpem yok bu yetmez birde bağrıma basam

Dil atmak dil atmak işte uygulamalı göstereyim sna istersen

Sevgi meleğimi ben seni daha cazgır bekliyordum hayal kırıklığına uğradım bas bakalım bağrına

Culyamı bozdu onun bozduğunda bişey olmaz hala bekrettir o ; ne anlar o bozmaktan

Bozamadi zaten, sensiz tadi cikmiyormus

teker teker gelcall center şirket almanyayla iş yapıyo biz almanyaya çalışıyoruz bütün çalışanlarımız almanca satış yapıyo almanyaya ..
sen almanyadamı yaşıyosun?

Hmmm anladim
Almancan iyi ozaman ...
Evet canim, burda dogdum burda büyüdüm, yasayip gidiyom

hatunlar zuzu kaçar yatıcam herkese iyi geceler öptüm sizi kocaman

Dil atmak dil atmak işte uygulamalı göstereyim sna istersen

Sevgi meleğimi ben seni daha cazgır bekliyordum hayal kırıklığına uğradım bas bakalım bağrına

kızım avatarınında imzanında kaşı gözü ayrı oynuyor.. karşılıklı iç geçirip duruyorlar.. ne diyim şimdi sana stii fantezi kuşuyummu diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…