julia ve melekleri

h.b canım iyidir ne olsun duşumu aldım mid gibi oldum geldim

Hoşbuldum canım tickerdaki kişiden haberin yok mu senin :18: Bilenler var ama kim biliyor kim bilmiyor artık aklımda tutamıyorum

Yok bilmiyorum canım :26:

bayaaa pazartesi evleniorummm gidip nikah kıycaz bursa hiltonda

Kızım bak buda geçen seferki yıldırım nikahı mevzusu gibi fos çıkarsa bursa demem uzak demem gelir zorla evlendiririm sizi

Üniversiteden biri canım. Hiç ummadığım anda olaylar gelişti sonuç bu

Aaa öylemi hayırlı olsun canım mus mutlu ol

He sorma vallah arada kisacik ugrayip kaciyom
Ugradigimdada sizi yakalayamiyom :97:
Profilimde darma duman olmus zaten

Ya sormac anım bir gün kapalı kaldı site döndüğüöüzde hiç bir şey yoktu.Profili geçtim en başta proluklar,arkadaşlar,mesaj sayıları kuşlar,profil resimleri vs vs.. her şey eylül 2013 e dönmüştü tüm ayarlar felan.Neyse yavaş yavaş düzeliyorlar

Yok bilmiyorum canım :26:

Kızım bak buda geçen seferki yıldırım nikahı mevzusu gibi fos çıkarsa bursa demem uzak demem gelir zorla evlendiririm sizi

yawww bilmiorum ben kararsızımmm birazda korkak

stim yaaa doru yapmş olurmuyum onuda bilmiorum açıkcası ama yapasımda cok yalan mı sölimmm ay bilmiorum yaaaa :18::18:

yok cnm amacok yakında istemeye geleecekler

kız yok takılıorum ben size ne evlenmesiiii ama cok yakında istemeye gelmek istio ailesi

ooooo iyi hakkında hayırlısı olsunn çooook sevindimmm.. Sen geldin ama ben gidiyom tatlımm İyi gecelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…