- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
![]()
![]()
İvet ama kardeşim de burada
![]()
olsun ay ne güzel yaa
bnm ki istanbulaaa oy kullanmaya gittik çok mutsuzum o yok yaaa tek kaldımmm sankiiii her akşam beraber yemek yemege alışmısım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
İvet ama kardeşim de burada
![]()
olsun ay ne güzel yaa
bnm ki istanbulaaa oy kullanmaya gittik çok mutsuzum o yok yaaa tek kaldımmm sankiiii her akşam beraber yemek yemege alışmısım![]()
Öyle oluyor ya , şimdi yatarken de sıkılırsın sürekli beraber yatıyorsun şimdi çok garip gelirolsun ay ne güzel yaa
![]()
![]()
Ben varım julim gel yavrım seenn
Öyle oluyor ya , şimdi yatarken de sıkılırsın sürekli beraber yatıyorsun şimdi çok garip gelir![]()
![]()
Ben varım julim gel yavrım seenn
evli değiliz biz cnm malesef daha beraber yatamıozama eve dönene kadar yanındayım hep yanayız
sen varsın evet kedimmm bnm![]()
Yataıyorsunuzdurrevli değiliz biz cnm malesef daha beraber yatamıozama eve dönene kadar yanındayım hep yanayız
sen varsın evet kedimmm bnm![]()
YataıyorsunuzdurrBizde evli değiliz
![]()
Amann 1 gün özlersin fenamı değerini bilsin oda![]()
Ne kadar dır birliktesiniz :26:o gidince çok kötü oluyorum ben özlemek hiç güzel değilll ya hemen yarın olsun versin oyunu gelsin yaaaaaaaa![]()
Allah bozmasın kuzuum :) Eee ne yapıyorsun ne izliyorsun yarın iş güçte yok biz gece Film izlicez2 yıl dır![]()
Allah bozmasın kuzuum :) Eee ne yapıyorsun ne izliyorsun yarın iş güçte yok biz gece Film izlicez![]()
merhaba makinam nasılsın![]()
hellaaa cnm nasılsın![]()
hellaaa cnm nasılsın![]()
Sen cevap verme verme gidiyom ben hııııh![]()
Cılya az yaşlandı yawrusu kusuruna bakma göremiyor bazen![]()
Cılya az yaşlandı yawrusu kusuruna bakma göremiyor bazen![]()