julia ve melekleri

ahh stim ahhhh sende olmasan napam ben buralarda bir başınaa :9: bence yaşlılıktan değil aşıklık çekiyooo ondan :D:27::27::27:

Aşk gözü kör ediyor diyorsun :9::9: güzel tespit :9::9:

Ah kuzum sen merak etme ben buradayım her zaman :29: bırakmam seni culicanın hoyrat ellerine :27::27:

kızım diyet topiklerinde geziorum dana gibi oldummmm yaaaaa :26::26::26:

:27::27: Dana gibi mi oldun.Canım dana kıymadan yapılma içli küfte çekti :27::27: ne lezzetlisindir sen şimdi :52::56:

Napiyosunuz gençlerr :97::77:

Kaçak 2 sen nerelerdesin bakalım :1: Hayalet casperim :9::9::9:

kızım diyet topiklerinde geziorum dana gibi oldummmm yaaaaa :26::26::26:

Juliaaa şeker tuz un kızrtma yağlı veee çikolata kola ketçap mayonez benzeri zararlı yiyeceklerden uzak dur ve 8den sonra bişi yeme 11 kilo veriyon zamanla dengeli bir şekilde :9::9: Tecrubeyle sabitttt:34: 64'ten 53'e düştüm ben bu sayede..

Ah kuzum sen merak etme ben buradayım her zaman :29: bırakmam seni culicanın hoyrat ellerine :27::27:

:27::27: Dana gibi mi oldun.Canım dana kıymadan yapılma içli küfte çekti :27::27: ne lezzetlisindir sen şimdi :52::56:

ahahahahaaaaaa :60: :60: ayneen körün gözler siziiii gidiii:9::9::9:

ay cokkk mutsuzum kg vermem gerekkk yaaaa yardım edin bana :30::30::30:

Juliaaa şeker tuz un kızrtma yağlı veee çikolata kola ketçap mayonez benzeri zararlı yiyeceklerden uzak dur ve 8den sonra bişi yeme 11 kilo veriyon zamanla dengeli bir şekilde :9::9: Tecrubeyle sabitttt:34: 64'ten 53'e düştüm ben bu sayede..

Culyaya dediklerini onaylıyorum.Bende aynı şekilde diyet yapmadan kilo verdim.Yediklerini,yeme alışkanlığını değiştirdiğinde doğal olarak kilo veriyorsun.Hem de kendini kasmadan.
Bende o şekilde verdim

Konumuzda yok ki :27::27:
Cok hastayim dostlar :2: hapsirik ifadesi bu muydu :2::9:

Hastayim kuzum napiim sen napiyosun :78:

olur mu dersin cnm verebilirmiyim kg bende :ssz::ssz:

Culyaya dediklerini onaylıyorum.Bende aynı şekilde diyet yapmadan kilo verdim.Yediklerini,yeme alışkanlığını değiştirdiğinde doğal olarak kilo veriyorsun.Hem de kendini kasmadan.
Bende o şekilde verdim

bol su içmeye basladımmmm :ssz::ssz:

Bende o şekilde verdim

Aynen bende hiç sendroma girmeden verdim kilolarımı.. Biraz sporda yaptım işte şimdi bıraktım :ssz: julismm öle yulaf diyetiyle olmuyor buğazı tutucan buğazı okadarrrr noktaaa :9:

olur mu dersin cnm verebilirmiyim kg bende :ssz::ssz:

Verirsin yavrucum dengeli beslendin mi tamamdır.. Birazda sporla kilo vermeni destekledin mi tamadır bu iş :34:

Cok hastayim dostlar :2: hapsirik ifadesi bu muydu :2::9:

Hastayim kuzum napiim sen napiyosun :78:

oyyy kuzucuk sende miii :44: dikkat et hastalık yine kol geziyor... hapşırık ifadesi bu :2: :9:

Aynen bende hiç sendroma girmeden verdim kilolarımı.. Biraz sporda yaptım işte şimdi bıraktım :ssz: julismm öle yulaf diyetiyle olmuyor buğazı tutucan buğazı okadarrrr noktaaa :9:

Verirsin yavrucum dengeli beslendin mi tamamdır.. Birazda sporla kilo vermeni destekledin mi tamadır bu iş :34:

oyyy kuzucuk sende miii :44: dikkat et hastalık yine kol geziyor... hapşırık ifadesi bu :2: :9:

Tutturmuşum ifadeyi :9:
Sagol tatlim sorma enfeksiyon kapmisim :2: :123:

cnmm sıkılıyor yaaaaaa :5::5::5:

Sebeb? :60::60:

$huniii.webp

Back
X