julia ve melekleri

kızlar size bişiy sorucam hiç başınıza geldimi geçen benım
regliden evvel kahverengi akıntı geldi 4 gün sonra normal regli oldu :(

aaaaa fallen angelım sen benim eltinin ne ayak oldugunu bilmiyor musun? alem biliyor bee:37:

Yiiiii be saka yaptim cok guzelll :60:ellaammmm :60:

:60::60:

akşam çıkışta markete gitmeliyim kendime sağlıklı yiyecekelr almalıyım meyve salata malzemesi felann :39::39:

bir dee sabahları sadece tuzlu çubuk yesem yine de kilo alır mıyım acep :26::26:

Son düzenleyen: Moderatör:

akşam çıkışta markete gitmeliyim kendime sağlıklı yiyecekelr almalıyım meyve salata malzemesi felann :39::39:

bir dee sabahları sadece tuzlu çubuk yesem yine de kilo alır mıyım acep :26::26:

sadece tuzlu çubuk olur mu kuzuu yaa diyet mi yapıyoun sen bakimmm kahvaltı çok öneli bi kere kahvaltını guzel yap diğer öğünlere dikkat etttt

Bol bol inşirah okuyabilirisin mesela , Türkçe meali bile rahatlatıyor insanı.
ben bütün duaları türkçe okuyorum genelde anlamak istiyorum çünkü. birde şükür ve dua seviyorum. bi oyaktık, yıktık gibisinden sevmiyorum. biliyorum günah ama benim dua anlayışım bu. ayetel kürsi de okurum sık sık fatihada çokta rahatlatır ama aslına bakarsan tam anlamlarını bilmiyorum.

inşallahh kuzucuummmm konuştunuz mu hiç düğün dernek bişeler sevdiceğinleee

Konusuyoruz cnmm 2014 bizim yilimiz olcak ins :16::69:

Sabahlari adam gibi kahvalti yap kizim en onemli ogun :34:

Back
X