alemde ne kayganalar var beaaa![]()
belli olmaz canım.düğün dernekten sonra ne gereği vardı diye düşünür ve huzur bozmamaya çalışır.benim KV beni ilk gördüğünde vurulmuştu.sonra ne oldu bir ben bilirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alemde ne kayganalar var beaaa![]()
İyice dinlen cnm konusmak istersen biz burdayiz seni herzaman dinlerizcnm seni cok iyi anliyoruz![]()
aaaa yemek dedin bakın sizinle ne paylaşcam bennnn dü gördüm bayıldımdiyetteyiz diyoruzzz sıgara böreği köfteler koyuyor önüme kk
![]()
belli olmaz canım.düğün dernekten sonra ne gereği vardı diye düşünür ve huzur bozmamaya çalışır.benim KV beni ilk gördüğünde vurulmuştu.sonra ne oldu bir ben bilirim.
Çalışıyorlarsa en güzeli beraber yapmaları bence de , böylelikle kimse çok fazla müdahale edemiyor evleneceklere. Dolayısıyla sorun da daha az çıkıyor. Kurulan evde çiftler tarafından daha çabuk sahipleniliyor.
Hayırlısı olsun canım , inşallah güzel haberlerini paylaşırsın burda da :13:
selam kızlaar nasılsınız görşmeyelii juliim nasılsın tatlım durumlar ne alemde![]()
aaaa yemek dedin bakın sizinle ne paylaşcam bennnn dü gördüm bayıldım
belki bilirsiniz
Aman hepsi aynı be hemen hemenn![]()
bir yandan yoğunuz..kuzenimle beraber çalışıyoruz biz aynı oda da..kız kardeşim gibidir..
şimdi dayım aramış damadı..
daha yolun başında benim kızımı ağlatcaksan bu iş olmaz demiş..
kızım sizden hiçbirşey istemedi..bir düğün istedi..bunuda yapamayacakssanız bu yola neden çıktınız demiş..
ben kızımı ağlatmam ağlatmanızada izin vermem demiş...
Duzeldi cnm hata yapmamaya calisiyorum taktik degistirdimm![]()
çok sevindim canım yaaa![]()
wooowwwwwwwbenim yerime de vursun
Artik daha dikkatli daha akilli davrancam cnmm![]()
tehdit fayda etmiş..
damat aramış nişanlımın istediği yeri tutucaz demişş annesine bende orayı istiyorumm dedimm
neymiş söyle bakalımm
diyetteym ben ama ölüm diyeti hemde![]()
aman aman mutlu mesut olunda balııımmm dikkatli olmakta fayda var![]()
hep işe yarar zaten bak dayakta işe yarar.bir teyzem var 3 damadının hepsini dövmüş kadındır ayıptır söylemesi![]()
hep işe yarar zaten bak dayakta işe yarar.bir teyzem var 3 damadının hepsini dövmüş kadındır ayıptır söylemesi![]()
aaaa yemek dedin bakın sizinle ne paylaşcam bennnn dü gördüm bayıldım
belki bilirsiniz
Aman hepsi aynı be hemen hemenn![]()
Calisiyorum nurlum iyi bir maasim var cok sukur kendi ayaklarimin ustunde durabiliyorum sevdigimde ayni sekilde cok sukur ailelerden yanadaaa para sıkıntımiz yok ama gene de herseyimizi kendimiz yapmak istiyoru boylesi daha tatli geliyor ikimizde bizim oluyor baskasi almamid oluyor kendi emeklerimizle almis oluyoruz boyle daha mutlu oluyoruz dua et cnmm en kisa zamanda guzel haberleriemi vereyim artik sanaaa da tum topige dee![]()