julia ve melekleri

çok güzel biliorum cnmmmm hep onun yanında olamk istiorummm :69: aklıma gelince hemen aramak yada aklna düştüğümdeee beni araması çok mutlu edio beni bugun koca gün arabası iş yerimin önünde idiiii ben yanında olamasam daaaa gölgem seninle demek istio yirim ben onu :16::69:

vaayyyyyy vayyyyy beeeeee maşşallahhh canıımmm çok güzel anlar zamanlar değerini bilin evlilikte çok güzel harika bişe ama o zamanların tadı apayrı canım yaaa :16::16::16::16::16::16:

[video=youtube;dpzeYCNJsG8]http://www.youtube.com/watch?v=dpzeYCNJsG8[/video]

sen geldin bahar geldiiiiiii

Sen geldin bahar geldi bundan sonra kalbimde senin için çarpacak, Gözlerinle uyanıp sensiz geçen yılların acısını çıkaracak, Bana sensiz içtiğim su bile yalan şimdi.... :69::69:

[video=youtube;dpzeYCNJsG8]http://www.youtube.com/watch?v=dpzeYCNJsG8[/video]

sen geldin bahar geldiiiiiii

Sen geldin bahar geldi bundan sonra kalbimde senin için çarpacak, Gözlerinle uyanıp sensiz geçen yılların acısını çıkaracak, Bana sensiz içtiğim su bile yalan şimdi.... :69::69:

Ayyy bu benim sevdicegime soyledigim sarkii :69::69:

Hatta ilk bu sarkiyi duyup yeni cikitigindda hemen soylemistim o daha bilmiyordu ben uydurdun sanmisti ne guzel sozleri var demisti :60::123::123:

Ayyy bu benim sevdicegime soyledigim sarkii :69::69:

Hatta ilk bu sarkiyi duyup yeni cikitigindda hemen soylemistim o daha bilmiyordu ben uydurdun sanmisti ne guzel sozleri var demisti :60::123::123:

çok güzel demiiiiiiiiiiiiiiiii :69: aşk kokuo resmennn :16::16::16:

aaaa bende şimdi kocamın hakkını yiyemem kıslarr etmesi gerektiği durumda eder yanııı:36::36::36::36::36::36:

senin ki kahvaltıyı tamamen hazırladığım da şeleri unuttuğumu anlayınca kalkıp şekeri mutfaktan getirebilecek kadar becerikli mi bnm ki getirebilio :60:

süpürge yapmalar yer silmeler daha neler nelerrr ahahahahahh aayyyy ilahı juli çok güldüm yaaaaa

bizimkiler bu yazdıklarımızı görseee nasıl kızar yaaaa :60:

ay dur bir sır daha verim sana bnm ki mükemmel çamasır asıo :60: bekar hayatı napsın ynlız yaşıo :60:

bizimkiler bu yazdıklarımızı görseee nasıl kızar yaaaa :60:

ay dur bir sır daha verim sana bnm ki mükemmel çamasır asıo :60: bekar hayatı napsın ynlız yaşıo :60:

allahım daim etsin bu işliliğiniiii :))))))))))))))) vallahı ne derler bize bilmem bunları duyunca :1::1::1::1::1::1: ee napalım hayat müşterek yanii dimiii bizde çalışıyoruz:1::1::1::1:

Sürekli bu siteye girerdim bir bilgi alıp çıkardım sonra dedim ki kendime ya ben neden üye olmuyorum ki :)
üye oldum ama çok karışık geldi bana çıkmıştım bugün mail gelmiş evlenme teklifiyle ilgili sonra çözücem ben bu siteyi diye girdim siteye hoş bir site kadınlara özel

Back
X