julia ve melekleri

Çok uzerine gitme boşver biliyorum zor unsan merqk ediyor ama sabir lazim.biraz serbest birak ne yaparsa yapsin.yaninda olan senindir gerisi misafir...sen sikmaya calistikca o farkli seylere yonelecek

Sana katiliyorum cnm :16:

En keskin fark onlar düz mantık , biz detaycıyız bana göre.
Biz aynı anda bir kaç şeye odaklanabiliyorken , onlar tek konuya odaklanır.

Hehh vallaaa aynen oyle bozuk plak gibi bazen ayni konuyu gunlerce konusuyoruz :19:

bencede :19::19::19:

hayır sadece öğlen yemeğe giderken atıyor ders aralarında bana atması gerekir internete girmesi değil hep inadına bir şeyler yapıyo

dün akşam o kadar bağırdı bir kaç kırıcı söz söyledii sonra sinirden dedim diyo ama söylediklerini telafi falan etmedi :25::25:

Sende msj atma cnm o atana kendini affettirene kadar :16:

anaaam nasıl gök gürlüyo şimşek çakıyoo ve kar yağıyoo :53::53::18::18:

Eylülcüm sana klasik bir tavsiyede bulunayım yanlış anlamazsan eğer.
O sinirliyken alttan almaya çalış , daha sonra sakinleştiğinde içindekileri dökersin . Böylelikle ikinizde inatlaşıp istemeden gereksiz yere kırmazsınız birbirinizi. Biliyorum zor ama daha sonra konuşulursa hemen özür geliyo emin ol .
Sana bağırmasına da müsaade etme tabi, konuyu , teli kapatmaya çalış. Bağırış çağırış hoş değil ilişkiyi zedeler bana göre . Sonra siniri geçinde bunları konuşup ,kırıldığını anlatırsan kendisine emin ol hep sen haklı olursun.

Son düzenleme:

evet dün akşamdan beri böyle çok tuhaf değil mi ya :18::18:

öyle bir gök gürledi ki az önce cam sallandı :53: şimşekte ççaktı

Tövbeeee anam ilk kez duydummmm bizim burda günş açıo kapıo kar tipi başlıo
duruyo güneş çıkıo bir daha acayip soğuk ve akşama eve kesin kayarak gidicez
servisler giremicek :D

Yok cnm ya demek sitedigim ask icin daha bolca zamanin olcak kirilma kotu bisi soylemek istemedim ben :16:

Biliyorum canım :16: okulum var daha zaten de ben bu konularda çok şanssızım. Kafama göre biri çıkmıyor. Basiretim bağlandı..:31:

Back
X