julia ve melekleri

Aaaa neden canım , ilgi duymuyor muydun ?

Eylül de biliyor ona anlattım bi atar yaptım sabah kızdı izindeydi ya zaten. Yeter artık bugün geliyorum görüyorsun ona göre karar veriyorsun ne oluyorsa oluyor dedim. Gördüm, tipini de es geçtim. Davranışlarını kendime yakın bulmadım. Seninde dediğin gibi birşeyim olmayacak birini oyalamak istemedim.

Biliyorum canım :16: okulum var daha zaten de ben bu konularda çok şanssızım. Kafama göre biri çıkmıyor. Basiretim bağlandı..:31:

deme öle cnm daha çok gençsin seni hak eden seni seven biri illa ki çıkacaktır karşına merak etme asen :16:
dua et allah hayırlı insanlarla karsılaştırsın :54:

Eylülcüm sana klasik bir tavsiyede bulunayım yanlış anlamazsan eğer.
O sinirliyken alttan almaya çalış , daha sonra sakinleştiğinde içindekileri dökersin . Böylelikle ikinizde inatlaşıp istemeden gereksiz yere kırmazsınız birbirinizi. Biliyorum zor ama daha sonra konuşulursa hemen özür geliyo emin ol .
Sana bağırmasına da müsaade etme tabi, konuyu , teli kapatmaya çalış. Bağırış çağırış hoş değil ilişkiyi zedeler bana göre . Sonra siniri geçinde bunları konuşup ,kırıldığını anlatırsan kendisine emin ol hep sen haklı olursun.
canım zaten alttan alan hep ben oluyorum aynen o bağırırken bısey demedim konuyu kapatmaya çalıştım ben öyle yapınca daha cok sınırlenıyo , sonra söyledim içimdekileri evet gerçekten etkili oluyo sinirle söyledim falan diye şey yapıyo ama gönlümü almak için bir çabası yok sadece sinirle söyledim demekle bitiyormuş gibi :50::50:

sen dedim biz evlenince de böyle bağırırsın her sinirlendiğinde dedim hayır yüzünü görsem dayanamam biliyosun diyo evet öyle de ama yanımda yokken çok farklı :30::30::30:

Tövbeeee anam ilk kez duydummmm bizim burda günş açıo kapıo kar tipi başlıo
duruyo güneş çıkıo bir daha acayip soğuk ve akşama eve kesin kayarak gidicez
servisler giremicek :D
bende ilk kez duydumm :26::26::26:

Nicoo ne oldu o çocuğaaa :53:

Eylül de biliyor ona anlattım bi atar yaptım sabah kızdı izindeydi ya zaten. Yeter artık bugün geliyorum görüyorsun ona göre karar veriyorsun ne oluyorsa oluyor dedim. Gördüm, tipini de es geçtim. Davranışlarını kendime yakın bulmadım. Seninde dediğin gibi birşeyim olmayacak birini oyalamak istemedim.

Hayırlısı canım , iyi yapmışsın :12:

Alemsin ya :21: 3ü aynı birden oluyorsa belamızı bulmuşuzdur zaten de ondan dedim :27:

Gelinim anlattım ya sana buluştum diye. Teklif etti hayır dedim. Konuşmuyoruz işte :31:

Tamam işte bende öyle düşündüm , o yüzden acaba mı dedim :9::9:
:54:

canım zaten alttan alan hep ben oluyorum aynen o bağırırken bısey demedim konuyu kapatmaya çalıştım ben öyle yapınca daha cok sınırlenıyo , sonra söyledim içimdekileri evet gerçekten etkili oluyo sinirle söyledim falan diye şey yapıyo ama gönlümü almak için bir çabası yok sadece sinirle söyledim demekle bitiyormuş gibi :50::50:

sen dedim biz evlenince de böyle bağırırsın her sinirlendiğinde dedim hayır yüzünü görsem dayanamam biliyosun diyo evet öyle de ama yanımda yokken çok farklı :30::30::30:

Ayrı şehirlerdemisiniz ?

ince işler çok zordur kızlar :ssz::ssz::ssz:

Alemsin ya :21: 3ü aynı birden oluyorsa belamızı bulmuşuzdur zaten de ondan dedim :27:

Gelinim anlattım ya sana buluştum diye. Teklif etti hayır dedim. Konuşmuyoruz işte :31:
niye ya ne yaptın çocuğa :37::37::ssz:
Ayrı şehirlerdemisiniz ?
evet şu an bendne 10 saaat uzaklıktaa ama bu sene sonn bitiyor okulu inşallah yanımda olacak artık :ssz::ssz::ssz:

ince işler çok zordur kızlar :ssz::ssz::ssz:

aynen öyleee :30::30:

Back
X