• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

süpersiiinnnnn yaaa bu çocuğun sesini çokbeğenmiştim elenince çok üzülmüştüm yarışmadannn

:14::14::14::14: Evet canım ya o tombalak ı seçtiler ama süper söylüyor bu cocuk
ben çok begeniyorum bu şarkıyıda dehşet duygulu söylemiş
:38::38:

geçmiyor günler canım özcan denizde söylemişti ama o sesten ömer topçudan paylaştım ben :14::14::14::14:

hımmmmm :14::14:

ahh ahhh hasretlik zorrr :5::5: juliii üzülme kuzummm iş yerine gitmeye çalışsann :26:

hımmmmm :14::14:

ahh ahhh hasretlik zorrr :5::5: juliii üzülme kuzummm iş yerine gitmeye çalışsann :26:
hayırrr gitmesinn eylülümmm...
hep alışır sonra böle ilgiye..kafasını toplasınnn..

buraya geldiyse eger ben istanbulda yaşıyorum ya balım kafasını patlatır geri yollarım sana üzülme sen tamam mıı:16::16::16::16:

ah o ne inattır bilmezsin sen cnm bak telefondan da ulaşamıorumm :50::50:

hayırrr gitmesinn eylülümmm...
hep alışır sonra böle ilgiye..kafasını toplasınnn..

kesinlike isyancımmm gerenk yok bu kadar k....ç kaldırmaya :(

ah o ne inattır bilmezsin sen cnm bak telefondan da ulaşamıorumm :50::50:

inatsa sen daha inat olucaksın canım bırak senı kıran üzen o o senınle ilgilensin gönlünü alsın
bence bırak üzerine gitme kafasını toplası eger gidecekzede tutma zorla
ne kadar zorla tutabilirsinki elinde :(

Bende kaç zamandır kendimde değilim de bugünde uykudan :1::1:

Kış girince bi depresyona mı giriyoruz ne abla :9::9:

aynennnn defresif nöbetlerdeyim :(((

kesinlike isyancımmm gerenk yok bu kadar k....ç kaldırmaya :(

inatsa sen daha inat olucaksın canım bırak senı kıran üzen o o senınle ilgilensin gönlünü alsın
bence bırak üzerine gitme kafasını toplası eger gidecekzede tutma zorla
ne kadar zorla tutabilirsinki elinde :(

aynennnn defresif nöbetlerdeyim :(((

Katılıyoruuuummmm bu erkekler bi laf var ne emmeye geliyo ne gömmeye :27::27::27:
:19::19: yaranılmıyo harbi her model mi inatçı ben sadece benmki sanırdım :9::9:

Back
X