julia ve melekleri

piyomm ,

insan ayrıldığnda değil umutları öldüğünde yıkılır diye bişey var
sen şimdi onu yaşıyorsun çok normal...
bir zamanlar eşindi hayat arkadaşındı amma velakin olmadı hayatım
uyuşmadınız ve bitti...
kim bilir senın nasibin nerde kimse yazılı oyle düşün kendini üzme
şu an herşey taze illalki sende kabulleneceksin
ben evliydim düşün bunları yaşadım unuttummu unuttum tabii
zerre kadar ilgilendirmiyor benı insan herşeye alışıyor gülüm
çok nutuk attım ama :ssz::ssz::ssz:

est. abla nutuk ne demek tecrübe bu. aslında düşünüyordum illa biri olcak diyordum ama bu kadr yıkılacağımı kimse tahmin etmedi ben bile etmezdim. hep olsun mutlu olsun dedim ama şimdi var ve ben biliyorumya acım ondan. kaldıramadım bunu. çok mutsuzum hep ağlayasım gelyor aklıma geldikçe. Allahım bugün bitsin nolur hatta bu hafta bitsin daha da bişey istemiyorum.

onunla olmak istemiyorum biz yapamayız zaten ama onu özledim. çok b.ktan bir durumdayım anlayacağınız. aslında biri olsaydı hayatımda bu kadar etkilenmezdim ama şimdi çok sarsıldım. yada olsada etkilenirdim sonuçta bu benim boşluğumdan değil onu kıskandığımdan olan bişey. karışık duygular işte...

onunla olmak istemiyorum biz yapamayız zaten ama onu özledim. çok b.ktan bir durumdayım anlayacağınız. aslında biri olsaydı hayatımda bu kadar etkilenmezdim ama şimdi çok sarsıldım. yada olsada etkilenirdim sonuçta bu benim boşluğumdan değil onu kıskandığımdan olan bişey. karışık duygular işte...

gececk bana inan gülüp gececeksin çünki insan böyle zamanda
tek çaresinin zaman olduğunu biliyor da et
eksik dilek dileme...

keşke yakın olsaydık bu akşam sana gelirdim :31::31::31:

çok haklısın abla akılsızız bazen biz ama herkes kendi mutluluğunun peşinde işte. kızı mutlu ediyorsa kız napsın unutamadımı desin ne desin yani.. içim acıyor aslında şu an içim kan ağlıyor en çokta beni yoran bu hiçbişey yokmuş gibi davramak hayata devam ediyrmuş gibi yapmak. ayrılınca bile bu kadar üzülmemeiştim yemin ederim:14:

kız git lustral al diyeceğim kimse sevmez lustarlı pek bir hafif kalır :37::37:

gececk bana inan gülüp gececeksin çünki insan böyle zamanda
tek çaresinin zaman olduğunu biliyor da et
eksik dilek dileme...

keşke yakın olsaydık bu akşam sana gelirdim :31::31::31:
kşke keşke keşkeeeee. aslında eve gidip yalnız başıma ağlamak istiyorum ama arkadaşımın ablasına sözümüz vardı ona gitmek zorundayım bide. bu halimle nasıl konuşacağım bilmiyorum bedenim konuşacak ama ruhum asla :((((((((
kız git lustral al diyeceğim kimse sevmez lustarlı pek bir hafif kalır :37::37:
o ne abla ilaç mı?

baktım şimdi alayımmı gerçekten? ama illa bi gün ayılacağım o zaman ne olacak canım yanmayacak mı? birde ben böyle şeylere pek inanmıyorum aslına bakarsan zaten benimki kalp ağrısı yürwek sızısı sinir değilki ne yapacak aşkımı bitirecek :31:

evet ilaç :52::52:

her derde deva

hatta bir kızımız vardı rain_ diye bakın konularına.nişanlısından ayrılmış ölüyordu resmen.adama geri dönecekti.lustarlı kullan her şeyin üstesinden gelirsin dedim.aldı hemen sonra 1 ay sonra başka birini buldu ve bu agustosta evlendi.faceten bakıyorum resimlerine :52::52::52::52:

Son düzenleme:
baktım şimdi alayımmı gerçekten? ama illa bi gün ayılacağım o zaman ne olacak canım yanmayacak mı? birde ben böyle şeylere pek inanmıyorum aslına bakarsan zaten benimki kalp ağrısı yürwek sızısı sinir değilki ne yapacak aşkımı bitirecek :31:

işte söylediğin yalan.gerçek değil.kafanda olan bir şey beyin kimyan sana oyun oynuyor yoksa ne aşkı Allah aşkına

hatta bir kızımız vardı rain_ diye bakın konularına.nişanlısından ayrılmış ölüyordu resmen.adama geri dönecekti.lustarlı kullan her şeyin üstesinden gelirsin dedin.aldı hemen sonra 1 ay sonra başka birini buldu ve bu agustosta evlendi.faceten bakıyorum resimlerine :52::52::52::52:

ahahahaahahahahahh seboş ben hemen başlayım ozaman yaaaaa :35::35::35::35:

Back
X