• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

herkes işteydi ya canım mesaileri bitmiştir akşam gelir sanırım herkes yeniden .bend eyemek hazırlıcam kocacım gelir birazdan hazır olsun yemek o gelince. öpüyorum canım gecmiş olsun tekrardan

tamam kuzum kolay gelsin teşekkür ederim bende öpüyorum senii

iyi akşamlar kızlar :31::31:

konuya dan diye girdimm kızlar ya kusura bakmayınn artıkın...
juliaaa hiçbirşey için kendini zorlama olmuyorsa olmuyordur ve emin ol vardır bir hayır..
demesi kolay biliyorum...ama inan sonra vazgeçmediğine pişman olmak daha zor...
otur iyice ne derdi varsa konuşun hal olmuyorsada en azından bir süre ayrı deneyin..
belkide iyi gelecek size ayrılık..
biraz zamana ihtiyacınız var tabiki..herley pat diye bitmez..kalbin acıcak gözlerinden yaşlar süzülcek ama zamanla geçecek arkadaşımmm

isyancım eskisi gibi ısrarcı değilim balımmm artık bende saldım iyice yeter yaaa hep bnm itiklememle olcaksa olmasın ne yapayım :31::31:

selamlar kuzulaarr ne zamandır giremiyorum yaa neler oluyor bakımm julimde sorun mu varr:(
julin sorunsuz birgün yasayacak mı cok merak ediorum serpilim yaa :31::31:
hoşgeldin. nasılsın serpilkk:) hayatında erkek olupta sorunu olmayan olur mu hiç ?
eh sunu doru dedin cnmm :31::31:

Günaydın kizlar.insallah hepimiz icin guzel ve mutlu bir gun olur...

Kizlar nerdesiniz yeni yil hazirligi mi yapıyorsunuz. Ben hiçbir hazirlik yapmadim yemek bile yapmiyacagim bugun menude makarna var.....cok bile bu dusuncesiz odunlara.........:47:

Fallenn nerde yahuu
.kimse yokkk

günaydınnnnnnnnnn:21::21:

uykusuzzz berbat bir haldeyimm yaaa...
12 saat uyusamm hala uykumm vaerrrr:37::37:

sen nasılsınn bakemm bebiş nasılll
çok şükür,bi iyiyim bi değil,bulantılar devam ediyii ama eski bitkinliğim azalıyo,sen geceden mi kaldın :27: neden uykunu alamadın kiii :23:

Günaydın Kızlarr ben geldiimm
hoxmasdsanta0039tt6.gif

Back
X