• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

aslında kalıma şey geldi :27::27: biz kuzenımle ılkokulda aynı okuldaydık ilkokul arkadaşımız nişanlanıyo bende gitmek istiyorum falan mı desem ne yapsam :52::52:
izin verirmi acepp...
şahsenn benim babam il dışına anca çok yakın bir arkadaşım evlencekse izin verirdi kuzucummm

izin verirmi acepp...
şahsenn benim babam il dışına anca çok yakın bir arkadaşım evlencekse izin verirdi kuzucummm

il dışı ama amcamlar falan var kuzenlerim var onlara gitsem bişey demez dee işte ayarlamak lazım annem gelse iyi olacaktaa :26:

aynı şehirde olsaydık böyle olmyacaktı :19::19::19::25:

il dışı ama amcamlar falan var kuzenlerim var onlara gitsem bişey demez dee işte ayarlamak lazım annem gelse iyi olacaktaa :26:

aynı şehirde olsaydık böyle olmyacaktı :19::19::19::25:

o zaman kuzenimi özledim hemde arkadaşımızın nişanı varmış orayada giderim de kuzucumm izin verir bence

o zaman kuzenimi özledim hemde arkadaşımızın nişanı varmış orayada giderim de kuzucumm izin verir bence

evet bişey demez babam öyle şeylere zaten :32::32:

annem biraz uyuzluk yapıyo yok ne işin var yok ne gerek var felan :51::51::9:

Bu tarz nasıl kız isyannn :36::36:

çok mu abartı olurrrr :24::24::24::24: hoşuma giden tek şey arkasındaki detaylar oldu :9:

$sefamerve_nese_elbise_2137_01_01-752x1152.webp $sefamerve_nese_elbise_2137_01_04-752x1152.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam bacım elbise güzel ama petrol mavisi,mürdüm daha mı hoş olur neyyyy :)

evet başka rengi yok ama sitede e :1:

şu kombin nasıl perduuu :23::23::23:

$1 (1).webp $1 (2).webp böyle tarzda etek ve gömlekk salon nişanı için bu aradaaa :26:

bu arada modelleri sevdiceğe göstereceğim için yüzlerini kapattım :23::23:

ahahahaah görmesinn :52::52:

aha da beyaz gömlek olan bence hoş,ya bu tasettür uzun,zarif hanımlarda ne güzel duruyii kendimi bidon gibi hissettim :52:

evett gömlek çok hoşş ama etekte öylee :21::21::21:

bende nasıl durur acebaaa çok uzun ve çok zayıf değilim yakışır mı bana bende bidon gibim our muyum :18::18::18::18::5:

evett gömlek çok hoşş ama etekte öylee :21::21::21:

bende nasıl durur acebaaa çok uzun ve çok zayıf değilim yakışır mı bana bende bidon gibim our muyum :18::18::18::18::5:
ne kadar da olsa zarif duracağını düşünüyom bacım :32:
çalışıyoruzzz lennnn armut toplamıozzzz herhaldeeee:22::22:
ayrıca evet isyan çok çalışıyo bi kereeee :46:

ne kadar da olsa zarif duracağını düşünüyom bacım :32:

ayrıca evet isyan çok çalışıyo bi kereeee :46:

halden anlayan arkadaşımmmm:54::54::54:

bu arada falleni dün gördümm ama görmezden geldi beni başka topikteeee:22::22::22: gelmioo burayaaa:19::19:

hu huuuuuu kıslarrrr selamlar sevgilerrr neler yapıyosunuz bakıyım yafuuu gunler oldu kk ya girmeyelii:16::16::16::16::16:

halden anlayan arkadaşımmmm:54::54::54:

bu arada falleni dün gördümm ama görmezden geldi beni başka topikteeee:22::22::22: gelmioo burayaaa:19::19:
aynısı benim de başımda canım tam rahatım nete girem diyom hoopp bişi çıkıyooo :27:
hu huuuuuu kıslarrrr selamlar sevgilerrr neler yapıyosunuz bakıyım yafuuu gunler oldu kk ya girmeyelii:16::16::16::16::16:
serpil hoşgeldin canm nasılsın :3:

aynısı benim de başımda canım tam rahatım nete girem diyom hoopp bişi çıkıyooo :27:

serpil hoşgeldin canm nasılsın :3:

hoşbulduk kuzum hastalıktan gözümü açamadım günlerdir yaa pöff ilaçta içemiyoz malumm bugun daha toparladımda çok şükür sen napıyosun nası gidiyo

hoşbulduk kuzum hastalıktan gözümü açamadım günlerdir yaa pöff ilaçta içemiyoz malumm bugun daha toparladımda çok şükür sen napıyosun nası gidiyo
çok geçmiş olsun bacım dikkat lazım,ben de bi iyi bi fena alışıyom gibi, :26:

Back
X