• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

iyi akşamlar kızlar :3::3::3:

akşam olunca neden kimse gelmio burayaaaaa :26::26:

neden kırdı cnm seniii :ssz::ssz:

hep aynı şeyler be canım :ssz::ssz:

sınav haftası geldi ya her zaaman ki gibi kırıp döktü yine ,derslerinin stresinden bana buz gibi soğuk sevgilisi değil düşmanı gibiyim şu an :ssz::ssz::25::26:

hep aynı şeyler be canım :ssz::ssz:

sınav haftası geldi ya her zaaman ki gibi kırıp döktü yine ,derslerinin stresinden bana buz gibi soğuk sevgilisi değil düşmanı gibiyim şu an :ssz::ssz::25::26:

dur bakalım sakin davran üstüne gitme cnmm :ssz::ssz:

bak kaç saattir ders çalışıyor mesaj falan atmıyo ama bakıyorum whatsapa giriyor ara verdiği zaman , bana atmıyor yanii :ssz::ssz:

gitmiyorum ama ne olacagını bılıyorum zaten yoruldum çok :ssz::ssz::ssz:

Kuzum sakin ol...sinav zamanki çok.konusmayin..esimde 3 yil İstanbul da okudu..çok zordu stresten bana sarardi..sinav zamanki o ararsa konusurduk yoksa kavga ederdik kuzum çok iyi anliyorum seni
.sabir geçecek bu gunler

Son düzenleme:
Kuzum sakin ol...simav zamanki çok.konusmayin..edimde 3 yol İstanbul da okudu..çok zordu stresten bana sarardi..simav zamanki o ararsa konusurduk yoksa kavga ederdik kuzum çok iyi anliyorum seni
.sabir geçecek bu gunler

ahhh 3.yıl sabrımın :ssz::ssz:

sbişey demiyorum artık zaten ama bakıyorum ben bişey demeyınce o daha da abartıyor :58::58:

kızlar tütü yapmaaya karar veridimmm :16::16:

$1185541_644453975593676_932873393_n.webp

Back
X