• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

ben şu sözü evlenince öğrendim;

kocayı pekmezmi sandın, seni hiç üzmezmi sandın......

aynen öyleymiş bence......

yok yavrum sözlüyümmm:16: asker yolu bekliyoruummmm:43::ssz:

allah kavustursun cnm bilirim nasıl zordur nasıl gururlu bir duygudur her hatuna nasip olmaz bizler sanslı hatunlardanız cnm :16:

gerçi biz ayrıldık olmadı cnm ama umarımm sizin sonunuz güzel olur :16::16:

allah kavustursun cnm bilirim nasıl zordur nasıl gururlu bir duygudur her hatuna nasip olmaz bizler sanslı hatunlardanız cnm :16:

amin canımmmm allah sonunda güldürsün inşallah:) söyleğin güzel dilekler senide bulsunn:)

Allah bilanı virmesin antonyo ile ayrıldın sandım :60: :60: na böyle okudum ilk an :53::53: sonra jetonum şangıradı ahaha :27::27::27:

Selam kızlar bu arada öğlen öğlen napıyorsunuz burada :60: yok mu işiniz gücünüz :27::27:

kıyamam sana üzdü mü seni yoksa =)

bu arada çok teşekkür ederim şekerim o senin güzelliğin :16:

ara ara üzer evet:)))

e üzmeyen kocamı var anacım....

canım sana bişey sorcaktım hani psikoloji mezunusun ya sen, ama burdan sorsam olurmuki?
şimdi seni görünce aklıma geldi o soru:)))
özel bi soru değil.

Allah bilanı virmesin antonyo ile ayrıldın sandım :60: :60: na böyle okudum ilk an :53::53: sonra jetonum şangıradı ahaha :27::27::27:

antonyo bnm tapulu sevgülümm tapusu bende kuzumm ayrılırmıyım hiç :60:

Back
X