• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

kurmayayım mı bu akşam buluşcaz :60:

kurufasulye yap yanında iyi gider :60:

ara ara üzer evet:)))

e üzmeyen kocamı var anacım....

canım sana bişey sorcaktım hani psikoloji mezunusun ya sen, ama burdan sorsam olurmuki?
şimdi seni görünce aklıma geldi o soru:)))
özel bi soru değil.

yok galiba :D biz de daha yeni barıştık küstük 1 haftadır :))

ayıplı bişey değilse sor kız gerçi bu topic toptan ayıplı oldu artık :60:

antonyo bnm tapulu sevgülümm tapusu bende kuzumm ayrılırmıyım hiç :60:

amman ayrılmayın zaten :1: antonyo seni ayrılarak bırakmaz zaten canımcım anca kahırdan öbür dünyaya şeyeddirir :27: ya benimsin hya toprağın hesabı :27::27:

selam canımm:) işi gücü salladık çene yapıyoruzz:9::60:

Ahahaha ben öyle duymadım ama çiş yapıyormuşunuz :63: yalan niye şediyorsun :27::27::27:

amman ayrılmayın zaten :1: antonyo seni ayrılarak bırakmaz zaten canımcım anca kahırdan öbür dünyaya şeyeddirir :27: ya benimsin hya toprağın hesabı :27::27:

Ahahaha ben öyle duymadım ama çiş yapıyormuşunuz :63: yalan niye şediyorsun :27::27::27:
aaa kim demiş onu:1:çişimi yapıyom çişimi yapıyom popom kuru kalıyoo:1::1:

anowwwwwww cidden heee ya bnmsin yaaa siyah topragın kara değil bak tikkat et siyah :60:

kırbaçlı :60: ya bana böyle şeyler demeyin totomu kaldıramıyorum yerimden gaza getirmeyin :D

18 li yayınlara daha 3 de baslıoz aştık kendimiziiiii :60:
La çişimi tutuyorum zaten 2 saattir bana çiş deme.:27::27:eriniyorum ya lavaboya gitmeye varmı benim kadar tembel bi insan bilmiyorum :60: :60:

çişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş çi,şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :60:

sidik yarıştırıyoz :60:

bnm sidiğim seninkinden daha öne gider :60:

BDV yice coştu bu kez "bekaret" değil "bekret" konusu var :60: :60:

anowwwwwww cidden heee ya bnmsin yaaa siyah topragın kara değil bak tikkat et siyah :60:

çişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş çi,şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :60:

Niye siyah la espiriyi şapamadım ben :27::27::27:

Yürü git çişşşmişş:27::27: yaptım ki şimdi :60: yoksa böbrekler fora ahahaha

Back
X