• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

ben düşünebiliyorum ya olmuş yani böyle bişey yakınımdaki birine de artık nasıl bi şey varsa kadında kova gibi mi bilmem ki :27::27: bekret yüzünden evlenen çok misal bi çocuğu bu yüzden fahişenin biriyle evlendirdiler tehditle zorla :5:

Yuh artık..
İnanmıyorum ya..

Kova gibi derken just güldündün benii offfffffffff kove gibi neeeeeyyy :52::52::52::52:

Evet bilenler ous diyo kocalarına erkek arkadaşlarına

Yanlış hatırlamıyosam birisi bdvye konu açmış nici de ambitious'muş

Birisi de demiş ki nee am.biti.ous mu :60::60::60::60::60::60: yarıldımmm yaaaaa ne zaman görsem gülerimmmmm

ambitious'un anlamı da hırslı hevesli başarma isteği olan :27::27::27::27:

Yakında da bekret furyası başlar :27::27: :9::9:

Evet bilenler ous diyo kocalarına erkek arkadaşlarına

Yanlış hatırlamıyosam birisi bdvye konu açmış nici de ambitious'muş

Birisi de demiş ki nee am.biti.ous mu :60::60::60::60::60::60: yarıldımmm yaaaaa ne zaman görsem gülerimmmmm

ambitious'un anlamı da hırslı hevesli başarma isteği olan :27::27::27::27:

Hadiya aaa :60: :60: süpermiş yalnız :60: :60:

gel kuzum evde çok var :D ellerimle beslerim seni ya filimin sonuna baktın mı ben uykum gelince yatmıştım

Canım benim ah yakın olsamda atlasam gelsem :10::16::16:

Bakamadım ya bende yattım sabah 6 dan beri ayaktaydım :1:

Ne diye tehdit etmişler peki..

O kadarını anlatmadı hastası olduğu için :31:

ama bi arkadaşımın daha başına geldi üniversitedeydik kızı zorla istemeye gitmişlerdi sırf çocuğun adını çıkarmakla tehdit etmişlerdi babası da çok zengindi falan kızlar devirde fena ya böyle kapak atma çabaları çok çirkin bence

Back
X