• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

OoO Sen bunu denemedin :27::27: kıs hala hayatta kaçırdığın şeyler var :27::27:

Stiiiiiii bende nasıl bir etki yarattınsa artık , senden niye bu kadar çok korkuyorum:52::52:
Herkese meydan okuyan ben sana gelince car car ötemiyorum yaaa:52::52::52::52:

Lem peribik :D ......................şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Ya işte ne güzel benim doğal saçlarım da öyle bi renkti ki karmaydı sarılı kahveli turunculu böyle çok güzel bi karışımdı her kuaför ben bunu boyamam kıymam diyodu ya :D

poh var gibi boyattım gidip :D

profile ya da avatara eklenebiliyor ya oradan görüyoruz benim faceim yok kapalı :) senle neden tanışmadık hiç :)
beni kimlerle aldatıyosun sen:47:

Ya işte ne güzel benim doğal saçlarım da öyle bi renkti ki karmaydı sarılı kahveli turunculu böyle çok güzel bi karışımdı her kuaför ben bunu boyamam kıymam diyodu ya :D

poh var gibi boyattım gidip :D

profile ya da avatara eklenebiliyor ya oradan görüyoruz benim faceim yok kapalı :) senle neden tanışmadık hiç :)

Bu avatardaki sen isen ve bu aç renginde isen bence sana çok yakışıyorrr

:60::60::60:iyiki denememişim:63::63:
o pezoya deneyipte ne yapıcaktım:60:(pezo=pezev*k)sansürledim:60:

Kızım sen 18 yaşında olduğuna eminmisin neler biliyorsun sen öyle :27::27::27: ben senin yaşındayken bebeleri leylekler getiriyor sanıyordum la :27::27::27:

Stiiiiiii bende nasıl bir etki yarattınsa artık , senden niye bu kadar çok korkuyorum:52::52:
Herkese meydan okuyan ben sana gelince car car ötemiyorum yaaa:52::52::52::52:

Jaggerim ya ben öyle deyince sen çok şaşırdım ki buna sebep olacak bir şey mi yaptım,düşündüm bulamadım :26:

Böyle bir şeyi ilk kez sen söylüyorsun :60:

Yok yawrum ya gel bana da carla :60:

Kızım sen 18 yaşında olduğuna eminmisin neler biliyorsun sen öyle :27::27::27: ben senin yaşındayken bebeleri leylekler getiriyor sanıyordum la :27::27::27:

Jaggerim ya ben öyle deyince sen çok şaşırdım ki buna sebep olacak bir şey mi yaptım,düşündüm bulamadım :26:

sorma sitil:53:
bende çok cahaldım bu kk geliştirdi beni:53:
ben evli çiftler 2 3 yılda bir ilşkiye giriyodu sanıyodum:53:Ama fırsatta öyleymiş:53:hatta yalnız çocuk yapmak için şeediyolar sanıyodum:53:

Melek gibi kızım ne cazgırlığımı gördün de benden korkuyorsun desene...

Haklısın be kuzum, bizim leydilantımda da var hata..

Şimdi sen öyle sorunca , benim Eda olduğumu biliyorsun sanmıştır. Yoksa üstü kapalı istanbulda demezdi..

Yok ama yok , şu forumda hemen hemen herkesle konuşmuşluğum var ama niyeyse seninle konuşurken kasıyorum kendimi..
Niye böyle oluyor oussss :52::52::52::52:

Back
X