• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Ya ben göremedim sarı halini ! Mesaj yazıyordum o ara..:41:

kızlar eşinizin/ sevgilinizin nazik mi olmasını istersiniz diğer insnalara öküz mü ?

dur kız daha eklemeye çalışıyo pc ekledim yazınca bakarsın :D

kızlar eşinizin/ sevgilinizin nazik mi olmasını istersiniz diğer insnalara öküz mü ?
Hiç tanımadıklarına öküz olabilir ama yakınlarıma falan azcık kibar olsun ama çok değil accık:27:en çok bana kibar olsun:23:

napıyon kız:27:en son senin topiğine geldiğimde görüştüydük:27:

Evet genelde topikte ne zaman bir sorun olsa veya kavga sen geliyordunnnnn
olay yeri inceleme ekibi gibi..:52::52::52:

Rıza baban yok başında biii:52::52::52::52::52:

Napayım canım öyle hava kapalı evlerdeyiz istanbuldan geldim bende..
Ailemle vakit geçiriyorum işte..

Sen neler yapıyorsun pilav dışında..:27::27::27:

sorma sitil:53:
bende çok cahaldım bu kk geliştirdi beni:53:
ben evli çiftler 2 3 yılda bir ilşkiye giriyodu sanıyodum:53:Ama fırsatta öyleymiş:53:hatta yalnız çocuk yapmak için şeediyolar sanıyodum:53:

ahahaha şaka yapıyosuunnnnn :60: 2-3 senemi öldürdün lan milleti :60: :60:

Şimdi kırbacı,çükü :60: kepeçeyi :60: adın gibi biliyorsun.:27::27:

Melek gibi kızım ne cazgırlığımı gördün de benden korkuyorsun desene...

Haklısın be kuzum, bizim leydilantımda da var hata..

Şimdi sen öyle sorunca , benim Eda olduğumu biliyorsun sanmıştır. Yoksa üstü kapalı istanbulda demezdi..

Yok ama yok , şu forumda hemen hemen herkesle konuşmuşluğum var ama niyeyse seninle konuşurken kasıyorum kendimi..
Niye böyle oluyor oussss :52::52::52::52:

Ben hiç bilmiyordum canım hala seni önceki nikinle biliyorum.Ki jagger'i Bdv de çok görüyordum ben.Sende takılıyorsun oraya yorumlarını biliyorum.Ama sen olduğun kırk yıl düşünsem aklımdan geçmez.

Lady'e marga diye sordum.La bana desene marga jaggeri kullanıyor.İstanbulda dedi geçti :19::19:

Ben hala anlamadım benden neden çekindiğini :60: çok çeneci bi insanımdır :60: :60: Çok uysalımdır al evde besle ahaha :60: :60:

ki senide severdim ben :16::16:

Evet genelde topikte ne zaman bir sorun olsa veya kavga sen geliyordunnnnn
olay yeri inceleme ekibi gibi..:52::52::52:

Rıza baban yok başında biii:52::52::52::52::52:

Napayım canım öyle hava kapalı evlerdeyiz istanbuldan geldim bende..
Ailemle vakit geçiriyorum işte..

Sen neler yapıyorsun pilav dışında..:27::27::27:

içimde azcık rıza baba ruhu var emme:27::27::27:boyum tutmuyo bende içimdeki aşkı burada atıyom:60::60::60:

aynen kaç gündür dışarı çıkamıyorum şiştim evde:53:
pilav dışında kebap yapıyorum dermişim:60::60::60::60:yiyom içiyom yatıyom:27::27::27:

Ben hiç bilmiyordum canım hala seni önceki nikinle biliyorum.Ki jagger'i Bdv de çok görüyordum ben.Sende takılıyorsun oraya yorumlarını biliyorum.Ama sen olduğun kırk yıl düşünsem aklımdan geçmez.

Lady'e marga diye sordum.La bana desene marga jaggeri kullanıyor.İstanbulda dedi geçti :19::19:

Ben hala anlamadım benden neden çekindiğini :60: çok çeneci bi insanımdır :60: :60: Çok uysalımdır al evde besle ahaha :60: :60:

valla ciddiyim:26::26:kelepçe melepçe hiç bilmiyodum zaten arkadaşlarım çok şeydi bilgili:52::52:ben saf sazandım kk bilgilendirdi beni:52::52::52::52::52::52::52:

Öküzden şey olmaz öküzü öpsem prensi geçtim insan olur mu Öküz işte olmaz :19::19::19:

Sorunun cevabı bu değil galiba:60: :60: ben öküz deyince bi sinirlendim tekrar :60:

O aklı beş karış hava olan karının yüzünden benim kim olduğumu karıştırdı herkes..

Sorarım ben o zilliyee.. :20:

Bende seni seviyorum yorumlarını olsun özelliklede kişiliğini..
O zamanlar pek sık konuşmazdık seninle ama ben seni takip ediyordum sürekli..
Arada denk gelirsek iki lafın belini kırıyorduk..

Ama artık bu mevzuyu açıklığa getirdik :27:

Ya gerçekten bilmiyorum neden çekingenlik hissini bana yaşattığını...
Ah bi bilsem anlatıcam ama inan o hissiyata bürünmüş bir haldeyim şuan ..:52::52::52: Ama sebebi yok.. :14:

Öküzden şey olmaz öküzü öpsem prensi geçtim insan olur mu Öküz işte olmaz :19::19::19:

Sorunun cevabı bu değil galiba:60: :60: ben öküz deyince bi sinirlendim tekrar :60:

haha fark ettim güzellik öküz deyince aklın uazaktan tanıdığın sevgiline gitti naptın barışrınız mı ?

Back
X