• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

yeni bi konumuz oldu bekaretin mi gitti boşver diktir gitsin. gına geldi ya .

önce sevişcem sonra diktircem canım çekti ama sevişcek adam yok ya :31::31:

Görmezden gelmeye çalışıyorum bdv yi :36::36::36:

antibiyotik olm :27::27:

valla ben bişi yapamıyom vajinit oldum zaten canımdan bezdim :5: ona da ilaç kullanıyom :5:

Ben ilaç içmekten nefret ediyorum :25::25::25:

Yaaa ilaç deyince korkularım depreşti yine just korkuyom ben yaa :14::14::14:

Olsun zaman geçiyo işte :9::9:

Sus lan başıma kitap kurdu mu kesildin :27::27:

Güzelliğini göstersen şimdiye dilsiz olmuştum. Hıh ! Kitap okumak güzeldir..
Hele okuduğun kitabı başkalarıyla paylaşmak bambaşka güzel..

kitabın iyisi kötüsü olmaz demek isterdim de bazıları da çok sıkıcı oluyor be :52:
Evet katılıyorum.Ben sherlock holmes kitabını hiç beğenmedim mesela..

Ben bugün seni çok anketçi gördüm canım :27:

O kadar kitap okudum ki hiç aklımada gelmiyor şimdi.

Ama bi sıralamaya sokarsam.

AÇlık oyunları serisi

Adam Fawerın kitapları

Kürk Mantolu Madonna

Yitik Cennet

Bir çift yürek.

Bunları şimdi aklıma ilk gelen ve aklımda kalan kitaplar.Ama düşünsem listede yerler çok değişir :9:

AMA Sarınca insan sarıyor.Filmlerde öyle izlemezsin izlemezsin bi izlersin günlerce :9::9:

Ne bileyim ayol denk gelmemişim hiç ben :9::9:
Evet canım filmlerde de öyle oluyor, bir ara film çok izlerdim ama şuan neredeyse hiç izlemiyorum.
Dün bi film seçtim, hala izleyeceğim :ssz:

Sende mi sevmiyorsun aşk romanlarını :9:

çOK Sıkıcı geliyorlar margam ha.Çok var öyle okumak için aldığım ama hep yarıda kalan.Bide tavsiye üzerine alıyorum ben.Bi bakıyorum hiç bana göre değil.

Ama klon kesinlikle alacağım elimdeki bitsin.Sanada haber veririm :34:

Kesinlikle oku.
Ben tavsiye üzerine kitap almıyorum.Daha doğrusu hiç alıp okumadım.

Hiç sevmiyorum , klişe sözler ölüyorum bitiyorumlu hikayeler çok ağır geliyor bünyeme..

Yani bana yol gösterici olmuyor .. Ufkum gelişmiyor..

Şimdi içinden ''hay senin ufkuna tüküreyim'' dediğini duyuyor gibiyim haha :52::52::52:

yeni bi konumuz oldu bekaretin mi gitti boşver diktir gitsin. gına geldi ya .

önce sevişcem sonra diktircem canım çekti ama sevişcek adam yok ya :31::31:

Mide bulandırdı bu konu.Kim ne yaşıyorsa yaşasın Allah aşkına..

Ben ilaç içmekten nefret ediyorum :25::25::25:

Yaaa ilaç deyince korkularım depreşti yine just korkuyom ben yaa :14::14::14:

ouyy kıyamam ben sanaaaa :16: bebeğim çok iyi olcaksın merak etme

Yuh yinemi.

Vajinit nasıl bir hastalık ki :26: geçmiş olsun

mantar türü diyelim ben ilkin denizde kaptım bu mereti ya evlendikten sonra zar da gidince tabi daha enfeksiyona açık hale geliyorsun bir de aptallık ettim normalde hiç kullanmam ben klozet dışarda temiz duruyodu işyerinde nasılsa eve gidince banyo yaparım dedim bi kez ya hayatımda bi kez oturdum ve 2 gün sonra vajinit oldum :5::5: idrar ve ilişki sırasında acı yapıyor tabletleri fitilleri var :5:

Güzelliğini göstersen şimdiye dilsiz olmuştum. Hıh ! Kitap okumak güzeldir..
Hele okuduğun kitabı başkalarıyla paylaşmak bambaşka güzel..

Evet katılıyorum.Ben sherlock holmes kitabını hiç beğenmedim mesela..

Evet canım filmlerde de öyle oluyor, bir ara film çok izlerdim ama şuan neredeyse hiç izlemiyorum.
Dün bi film seçtim, hala izleyeceğim :ssz:

Kesinlikle oku.
Ben tavsiye üzerine kitap almıyorum.Daha doğrusu hiç alıp okumadım.

Hiç sevmiyorum , klişe sözler ölüyorum bitiyorumlu hikayeler çok ağır geliyor bünyeme..

Yani bana yol gösterici olmuyor .. Ufkum gelişmiyor..

Şimdi içinden ''hay senin ufkuna tüküreyim'' dediğini duyuyor gibiyim haha :52::52::52:

Al benden de o kadar bir kaç ay oncesine kadar günde 2-3 film izliyordum.Şimdi hiç :9: ama ara vermek iyi ya
Özlemek lazım.:9:

:60: yok öyle bişey demiyorum.Tavsiye kitalarda aynı sorunu yaşadığım için :9:

mantar türü diyelim ben ilkin denizde kaptım bu mereti ya evlendikten sonra zar da gidince tabi daha enfeksiyona açık hale geliyorsun bir de aptallık ettim normalde hiç kullanmam ben klozet dışarda temiz duruyodu işyerinde nasılsa eve gidince banyo yaparım dedim bi kez ya hayatımda bi kez oturdum ve 2 gün sonra vajinit oldum :5::5: idrar ve ilişki sırasında acı yapıyor tabletleri fitilleri var :5:

Geçmiş olsun just, tuvaletini yaparken vajinal bölgene bir şeyler mi sıçrayarak oldu yoksa denizden aldığın mikrop mu sadece..

:36::36::36::36::36::36:
Bakalım inşallah gün yaklaştıkça tırsıyorum yarın sürtücem bol boll alışverişle unutucam ameliyat gününü :27::27:

Geçmiş olsun just, tuvaletini yaparken vajinal bölgene bir şeyler mi sıçrayarak oldu yoksa denizden aldığın mikrop mu sadece..

canım kimbilir günde kaç kadın oturuyordur oraya ya o yüzden yani tesadüf olamaz 2 gün sonrasında olması :26:

o denizdeken taa bekarkendi yani eminim başka yerden bulaşamaz :D

dipnot: gördünüz mü bak bekret nelere kadir :60: enfeksiyondan bile koruyo insanı :60:

Son düzenleme:
Al benden de o kadar bir kaç ay oncesine kadar günde 2-3 film izliyordum.Şimdi hiç :9: ama ara vermek iyi ya
Özlemek lazım.:9:

:60: yok öyle bişey demiyorum.Tavsiye kitalarda aynı sorunu yaşadığım için :9:

Ama sen benim tavsiye kitabımı mutlaka al. Bak ben ilk 5 sayfasını okuyunca bile heyecanlandım , devamında ne olcak diye heyecanla bir sonraki sayfaya geçmek için can atıyordum düşün..

Sen bana güven al o kitabı..

Bende yeni kitap bakmam lazım çünkü elimde kitap kalmadı artık çarşıya gittiğimde bakarım . Yarın ineceğim bakarım..:ssz:
Yarında çok işim var hangisine bakacağımı sapıttım ya :26:

Evet şimdi hatırladım arkadşımda aynı şikayetlerden bahhsediyordu :9:

Çok dikkat etmek lazım canım umumi tuvaletler zaten mikrop yuvası ne kadar temizlenmiş olursa olsun :31:
bence rating için açmış çok belli :D

O tür konuları hiç sevmiyorum ben ya.Kk da hangi konu patlamışsa biri çıkar doğrucu başı gibi bu bu çok yanlış böyle böyle olmalı tarzı bi konu açar.Sırf sen evet doğru dedin ne kadar doğru vs vss laflarını almak için :19::19:

canım kimbilir günde kaç kadın oturuyordur oraya ya o yüzden yani tesadüf olamaz 2 gün sonrasında olması :26:

o denizdeken taa bekarkendi yani eminim başka yerden bulaşamaz :D

dipnot: gördünüz mü bak bekret nelere kadir :60: enfeksiyondan bile koruyo insanı :60:

Aynen olamaz .

Aslında klozet bu yönden çok sağlıksız..

Her yer de hijyen olmuyor..

Evet şimdi hatırladım arkadşımda aynı şikayetlerden bahhsediyordu :9:

Çok dikkat etmek lazım canım umumi tuvaletler zaten mikrop yuvası ne kadar temizlenmiş olursa olsun :31:

O tür konuları hiç sevmiyorum ben ya.Kk da hangi konu patlamışsa biri çıkar doğrucu başı gibi bu bu çok yanlış böyle böyle olmalı tarzı bi konu açar.Sırf sen evet doğru dedin ne kadar doğru vs vss laflarını almak için :19::19:

Konuya girip , çıkmam bir oldu.. :ssz:

Ama sen benim tavsiye kitabımı mutlaka al. Bak ben ilk 5 sayfasını okuyunca bile heyecanlandım , devamında ne olcak diye heyecanla bir sonraki sayfaya geçmek için can atıyordum düşün..

Sen bana güven al o kitabı..

Bende yeni kitap bakmam lazım çünkü elimde kitap kalmadı artık çarşıya gittiğimde bakarım . Yarın ineceğim bakarım..:ssz:
Yarında çok işim var hangisine bakacağımı sapıttım ya :26:

Kesinlikle alacağım margam çok dikkatimi çekti konusu çünkü:34:

Bu ara marga diyorum ama :60: jaggerden bişey çıkaramadım henüz :60: marga iyidi :9::9:

şu cümleye bakın

benim bedenim benim kararım diyenler erkeklerle aynı hataya düşüyorlar
sonra bunu özgürlük olarak görüyorlar
dışarda bu işi parayla yapan kadınla arasında tek bir fark kalıyor bu özgür bayan para almıyor.........

Back
X