• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

ouyy kıyamam ben sanaaaa :16: bebeğim çok iyi olcaksın merak etme

mantar türü diyelim ben ilkin denizde kaptım bu mereti ya evlendikten sonra zar da gidince tabi daha enfeksiyona açık hale geliyorsun bir de aptallık ettim normalde hiç kullanmam ben klozet dışarda temiz duruyodu işyerinde nasılsa eve gidince banyo yaparım dedim bi kez ya hayatımda bi kez oturdum ve 2 gün sonra vajinit oldum :5::5: idrar ve ilişki sırasında acı yapıyor tabletleri fitilleri var :5:

Just antibiyotik içiyorum demiştin ben ilk defa olmuştum mantar antibiyotikten baya oldu ama yan etkilerini oku mutlaka doktorunada danış çok geçmiş olsun :53::53:

Evet şimdi hatırladım arkadşımda aynı şikayetlerden bahhsediyordu :9:

Çok dikkat etmek lazım canım umumi tuvaletler zaten mikrop yuvası ne kadar temizlenmiş olursa olsun :31:

O tür konuları hiç sevmiyorum ben ya.Kk da hangi konu patlamışsa biri çıkar doğrucu başı gibi bu bu çok yanlış böyle böyle olmalı tarzı bi konu açar.Sırf sen evet doğru dedin ne kadar doğru vs vss laflarını almak için :19::19:

Aynen olamaz .

Aslında klozet bu yönden çok sağlıksız..

Her yer de hijyen olmuyor..

ya siz de dikkat edin işte çok acılı oluyor bi de fitil falan da kullanamazsınız tedavisi daha zor olur mesela orayı sabunla çok yıkamayın özel vajinal bölge sabunları var onlardan kullanın ben sabunla yıkadımmı hemen yine başlıyor kaşınmaya sık sık çamaşır değiştirin falan :26:

Son sayfadaki mesajlarınızı göremiyorum . Sorun yaşıyorum sorunlarım var :27:

Manyak bilmiyordum :60: :60: Allahtan marga şeyaptı tanıttı kendini kız geldi konuşuyor burada ne bileyim ben marga olduğunu hiç hani selamda vermiyorum tanımıyorum ya :60:

Bi ara umarım okuruz ya herkes okumuş soruyolar söylüyolar şöyle güzel böyle güzel :9::9:

Ki benim öküzcan öyle kitap okuyan bi tip değil okur ama benim gibi değil o bile okumuşsa onun altında kalmamalıyım :60: :60:

Çükler şart koruyacaz tabi :27::27:

:54::54::54::54:
aferin:60::60::60::60:
Bak yine kötü rüyalar görücen, git ders calis bakayim :3:

Bende bakicaktim bi selam vereyim dedim takildim kaldim :1:
:60::60::60::60:

Just antibiyotik içiyorum demiştin ben ilk defa olmuştum mantar antibiyotikten baya oldu ama yan etkilerini oku mutlaka doktorunada danış çok geçmiş olsun :53::53:

antibiyotikten noldu anlamadım canım?

vajinit mi diyorsun oldun kafam karıştı cümlenden

benim 3 haftadır vardı geçen hafta gittim ya içi falan hep yara olmuş yapamıyoruz da çok hemen acıyo :27: korkuyo kocam da :27:

Kesinlikle alacağım margam çok dikkatimi çekti konusu çünkü:34:

Bu ara marga diyorum ama :60: jaggerden bişey çıkaramadım henüz :60: marga iyidi :9::9:

Özel mesajlarına bakar mısın stiiiyyyyy

O kitapta daha neler neler oluyor ne aldatmalar dönüyor
Çocuk büyüdükçe neler neler yapıyor
ha birde spermlerini verdiği aile o çocuğun bir tecavüzcünün spermlerinden meydana geldiğini bilmiyor öğrendiklerinde neler oluyor mu dersin ?

Al kitabı oku :27::27::27:

Kitap tanıtımı gibi cümle kurdum beee:52::52::52:

antibiyotikten noldu anlamadım canım?

vajinit mi diyorsun oldun kafam karıştı cümlenden

benim 3 haftadır vardı geçen hafta gittim ya içi falan hep yara olmuş yapamıyoruz da çok hemen acıyo :27: korkuyo kocam da :27:

Vajinit diil ya mantar ben hiç olamamıştımm daha önce oyüzden çok büyütmüştüm :26:

:53::53::53::53::53: Çok fena yaa çok geçmiş olsun ben sadece tablet içtim 2
tane geçmişti normal mantardı herhalde antibiyotiğin yan etkilerinde yazıyormuş mantar yapar diye ama iş işten geçmişti :53::53::53:

ya siz de dikkat edin işte çok acılı oluyor bi de fitil falan da kullanamazsınız tedavisi daha zor olur mesela orayı sabunla çok yıkamayın özel vajinal bölge sabunları var onlardan kullanın ben sabunla yıkadımmı hemen yine başlıyor kaşınmaya sık sık çamaşır değiştirin falan :26:

Bence temiz tutup sürekli yıkamak bile yeterli olur..Vajinal bölge temizliğine dikkat etmek lazım.Ona göre iç çamaşırları giymek lazım.

Konuya girip , çıkmam bir oldu.. :ssz:

:9::9: Konunun elle tutulur bir tarafı yok ki abla yazmış işte.Yok biz bilmiyoduk biz başka sanıyorduk cahılız biz.O dedi bilgilendik :27::27:

şu cümleye bakın

benim bedenim benim kararım diyenler erkeklerle aynı hataya düşüyorlar
sonra bunu özgürlük olarak görüyorlar
dışarda bu işi parayla yapan kadınla arasında tek bir fark kalıyor bu özgür bayan para almıyor.........

Vöhhh :37::37::37::37: Kaş yapayım derken gözü yetmeyip beynide söktürmüş

Tavsiyelerin için sağol canım.Çok dikkat etmek lazım hemen kapabiliyor hastalığı.Nemli kalmamalı mesale temizlik çok mühim

Son sayfadaki mesajlarınızı göremiyorum . Sorun yaşıyorum sorunlarım var :27:

Kk da bi sorun var canım :31:

Vajinit diil ya mantar ben hiç olamamıştımm daha önce oyüzden çok büyütmüştüm :26:

:53::53::53::53::53: Çok fena yaa çok geçmiş olsun ben sadece tablet içtim 2
tane geçmişti normal mantardı herhalde antibiyotiğin yan etkilerinde yazıyormuş mantar yapar diye ama iş işten geçmişti :53::53::53:

kızım antibiyotik de mi mantar yapıyomuş

salahooo zaten vajinit de mantar :60: ay ilahi :D

:9::9: Konunun elle tutulur bir tarafı yok ki abla yazmış işte.Yok biz bilmiyoduk biz başka sanıyorduk cahılız biz.O dedi bilgilendik :27::27:

Vöhhh :37::37::37::37: Kaş yapayım derken gözü yetmeyip beynide söktürmüş

Tavsiyelerin için sağol canım.Çok dikkat etmek lazım hemen kapabiliyor hastalığı.Nemli kalmamalı mesale temizlik çok mühim

Kk da bi sorun var canım :31:

Belim çok ağrıyor..
Şuan acıdan dudaklarımı ısırıyorum uf..

Bence temiz tutup sürekli yıkamak bile yeterli olur..Vajinal bölge temizliğine dikkat etmek lazım.Ona göre iç çamaşırları giymek lazım.

bak onu gaza gelip sabunla yapma işte normal :D ben bazen yine yapıyorum dayanmayıp :D

ama şunu dicem her kadın en az bi kere geçirecek arkadaş :P dırırırırım

stil öptüm canımsss :23:

bak onu gaza gelip sabunla yapma işte normal :D ben bazen yine yapıyorum dayanmayıp :D

ama şunu dicem her kadın en az bi kere geçirecek arkadaş :P dırırırırım

stil öptüm canımsss :23:

Ben günlük ped kullanırdım bundan 4 sene öncesinde sürekli akıntım olurdu..
O pedlerdeki koku tanecikleri bana dokunuyordu mesela..

Sonra bıraktım.Doktora gittim, Bana bir ilaç verdi onu kullandım sonra akıntılarım kayboldu..
Sonra o günden bu yana temizliğime hep dikkat ettim..

AHAHAH kıs sen yinemi geldin :27::27: yatma vaktin gelmedimi snein yawrucum

Özel mesajlarına bakar mısın stiiiyyyyy

O kitapta daha neler neler oluyor ne aldatmalar dönüyor
Çocuk büyüdükçe neler neler yapıyor
ha birde spermlerini verdiği aile o çocuğun bir tecavüzcünün spermlerinden meydana geldiğini bilmiyor öğrendiklerinde neler oluyor mu dersin ?

Al kitabı oku :27::27::27:

Kitap tanıtımı gibi cümle kurdum beee:52::52::52:

:60: naptın sen cnaım yaa.Çok meraklandırdın şimdi.

Sen pazarlama yapsan baya iyi yapıyorsun :9::9:

Bakıyorum canım:10:

Böyle okuyupta beğendiğin kitaplar olursa de bana.Anlaşılan zevklerimiz bir senle

kızım antibiyotik de mi mantar yapıyomuş

salahooo zaten vajinit de mantar :60: ay ilahi :D

Ne bilim kızım 1 kere oldum zati onda da cıngar çıkardıydım :27::27:
Evet dr. daha önce neden söylemedin hassas olduğunu diyo bide ona göre yazcakmış antibiyotiği ulan hırtooo diye başlayacaktım ama tuttu aşkitom çok panik yapmıştım yaa :53::53:

neyin var kuzucuk

Ya ben spora başladım ama dün ham vücudumu iyi ısıtmadan bel incelticek hareketler yaptım şuan belim felaket durumda..
Anneme merhem sürdüm, ağrı kesicide içtim..

Uzanıyorum yürürken sağa dönerken bile acıyor belimmm of..

Ben günlük ped kullanırdım bundan 4 sene öncesinde sürekli akıntım olurdu..
O pedlerdeki koku tanecikleri bana dokunuyordu mesela..

Sonra bıraktım.Doktora gittim, Bana bir ilaç verdi onu kullandım sonra akıntılarım kayboldu..
Sonra o günden bu yana temizliğime hep dikkat ettim..

günlük pedi bana da yasaklamıştı doktor da dinleyen kim kaşınıyom valla :27:

Back
X